istu30 Bizi 12 hafta da kontrole 2li tarama testi için çağırdı acaba cinsiyeti öğrenebilir miyiz diye heyecanlıyız siz kaçıncı haftada öğrendiniz ☺️
Sahreyldrm istu30 ben ilk kızımı 15+3 te öğrendim bu kızımı da 13+6 da kuzum 😊 ama bence biraz daha bekle netleşsin yanilabiliyor çünkü doktorlar bu haftalarda
Gulzade istu30 bende oğlumu 12 haftada 2 li tarama testi sonucu ogrenmistm ama doktorumz yanlima olabilir demisti tam kesin 16 haftamda ogrendim😊
hicran37 Gulzade bişey sorucam bana ne 2li nede 3lü tarama testi yapıldı. Şuan 19+2 günlüğüm hamile olduğumu öğrendiğimde 10 haftalıkken 1 kere kan verdim.
Tazeanne0134 istu30 valla kuzum 16.haftada bile net değil ama kız dedi %80 dedi haftaya detaylıya gidecem o zaman söyler inşallah
Ays007 istu30 14. Haftada öğrenmiştim özele gidiyorsanız öğrenebilirsiniz devlette 14 den önce söylemiyorlar
Gulzade hicran37 aaa neden benm bu hafta seker yuklemem var mesela ve detayli ultrasonum var neden 2li test yapilmadi ve 2 li teste kan da alınıyor
Minnosizmmm istu30 13. Haftada 2li tarama testi için gittik bacaklarını kapattı sıpa sonra poposunu döndü 😂 haftaya pazartesi 17. Haftamız da kontrol var bakalım ogrenebilecek miyim bende beklemedeyim 😏
Seymk 13. Haftada özeldeki doktorumuz daha erken dedi 5 gün sonra devletteki doktorum kıza benziyor dedi.😍 Kesinleştirmek için 2 hafta daha bekleyeceğiz
Ozlembjk istu30 benim 12.haftada ikili testte bakmisti doktor ama göremedi pozisyonu uygun değilmiş şuan 20.haftama girdim 18.haftada öğrenmiştim