Selyil 13+1 hamileyim canim hic birsey yemek istemior acaba neden kizlar benim gibi olan varmi aranizda cok uzuluyorum😣
OktayMeltemSahin Selyil 10+6 yım sevdiğim şeylerden de tiksindim asla hiç birşey yiyemiyorum resmen yemek yemeyi özledim diye ağladığım zamanları biliyorum çok kötüyüm bende 😞
BetlGke Selyil 15 inci haftadan sonra yemeye başlarsın ben şuan 20.inci haftadayim doymuyorum yemek istemesen bile bebek istiyor açıklığını fazlasıyla hissediyorsun
Birkelebek Selyil merak etmeyin daha cok erken bebek sizden besin almiyor suan. Benim de hic yoktu hatta kilo verdim ilk 3 aydan sonra normale dondum hamile degilim gibi yedim gunluk rutin gunde 2 ogun. Ama suan 17deyim ve 16. Haftadan itibaren 2 saatte bir acikmaya basladim ara ogun sart yoksa doymuyorum 🙄 yemezsem uyuyamiyorum
Siyahincim Selyil 10+3 te biziz aynı durum bizde de var. Söylenilenlere göre ilk 3 ay oluyormuş ama geçecekmiş.Bir gün önceki severek yediğim bir şeyi ikinci gün tiksindiğim oluyor değişik bir durum. İnşallah tez zaman da hepimizin iştahı yerine gelir de bebişlerimiz daha sağlıklı beslenirler bizden.
Selyil OktayMeltemSahin aynen bende tiksindim meyve cok yiyodum ama bi kac gundur yiyesim gelmio su içtiğim halde agzim kuru😫
SedaTopgl HamiEsmaAydn bende senin durumundayım 25+2 diyorum bende mi bi gariplik var çoğu doymamaktan hep acıkmaktan bahsediyo benim 2 öğünüm var günde, ara öğün meyve, acıktım öldüm diyemedim hiç 😕
TBsra HamiEsmaAydn bende senin gibiyim aürekli zorla ye eyr çalışıyorum hiç istemeyerek şuan 37+1 haftamdayım ve durum aynı ve yemeye zorladığım zaman da çok az yiyorum acaba bebeğim faydalanabiliyormu ki diye düşünüyom az yediğimden dolayı Bir sıkıntı olurmu ki bu kadar az yememden dolayı 🙇♀️😕🙁
HlyaHocaolu Selyil tabiki öyle birde benim kusma fobim var gel bana sor kusarken yanıma ya kayınvalidem geliyor ya annem .o yüzden de çok zor geçiyor
Selyil HlyaHocaolu rabbim sabir versin canim sag saglim evlatlarımızı kucaklarimiza alalim insallaahhh🤗
Selyil SedaTopgl vallah bende ayni ağzımda demir tadi var halsizlik canim yemek yemek istemio anlamadim bende sali gunu kontrolum var sorayim...
SedaTopgl Selyil Benimde ağzımda kötü bir tad var ve kalp ritmim çok bozuk çarpıntım oluyo değerlerime baktı kan yok denecek kadar az 120 tane küçük şişe kan ilacı verdi günde 2 defa 2 . Ayım bu ay bakalım hâlâ bi düzelme yok sende baktır değerlerine
Selyil SedaTopgl aayy insallah iyi olursun cok zor ya 😦 rabbim sifa versin biran önce iyi oluruz... millet bomba gibi yiyip icio gezio🤔 ben habire yatiom
SedaTopgl Selyil İnan daha birşey aşeremedim okadar özeniyorum ki aşerenlere neyse en azından fazla kilo almaktan kurtuluyoruz 😛Allahım sağlıckla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
deletedmom04 22.haftadayım bi kahvaltı bi tabak akşam yemek. Bana kalsa hicbirsey yemem hep tokum hissi var. Ama bebek için istemesem de yiyorum,.bitek sabaha karşı 6 7 acıkmış hissediyorum onda da ilaç içiyorum zaten aç karnına. Yani hep tokum