Senazencir vatan hastemesinde hemşilerik yaptım 3 yıl kadar ... Evlenince ayrılmak zorunda kaldım. Bu bahsettiğiniz durumdan hemşireler olarak bizlerde şüpheleniyorduk. Bunu yapan planlı kasıtlı olarak erken doğum olsun sezeryan olsun diye birçok gerekçe sunan doktor vardı . ama o şuan o hastanede çalışmıyor . o doktor yüzünden böyle söylentiler yayıldı. Ramazan özbakır ve önder ercan en iyi doktorları bence . hatta önder ercan hastaneye ilk geldiği zamanlar doğer doktorların ameliyatlarına girip yönlendirme yapıyordu. Bilgi veriyordu . ya da onların başında duruyordu diye söylesem yanlış bir tabir olmaz heralde..
Şu tavsiyem olsun . size doktor 35 haftadan sonra normal doğum önermiyorum , bebeğin yönü ters normal doğum olmaz , erken doğum riskin var , suyun azalmış ameliyat olmalısın falan gibi gerekçelere sunarsa mutlaka başka doktora bir kerelik bile olsa muayene olun . gerçekten sorun var mı diye . sonra isterseniz kendi doktorunuza devam edersiniz . özellerde bu durumlar çok oluyor maalesef . bebek yoğun bakıma girsin diye değil anne sezeryan olsun diye aceleci davranıyorlar biraz