Senazencir burada hemşerilerim mi varmış istanbul da yaşıyorum ama maraşlıyım ben de. Yıllar evvel maraşa gittiğimde bileğimdeki sorun için oraya gitmiştim… doktor baktı göz ile muayene etti “kist bu kendi kendine de geçebilir ameliyatla da alınabilir” dedi yolladı beni sinir olmuştum. İstanbula döner dönmez hemen amerikan hastanesine gittim doktor “zorlanmadan kaynaklı bileğimin kist şeklinde su topladığını bir süre bileğimi kullanmamam gerektiğini söyledi bir de atel taktı 15 gün bunu kullan geçer dedi. Aslında ikisi de aynı şeyi söylledi ama gösterilen ilgi alaka veya adam gibi yapılan açıklama içimi ancak rahatlatmıştı. Vatan hastanesine de içimden “zıkkım olsun aldığınız para” demiştim 🤣 tüm anım bu o hastaneyle…
Kadın doğuma gelince eğer içine sinmeyen bir durum var ise asla doktor değiştirmekten korkma. 15 yıllık doktorumu 35 haftalık hamileyken değiştirdim, hiç tanımadığım başka bir doktora gittim 2 muayenenin ardında sezeryan ile o doğumumu o gerçekleştirdi. Adamın yüzünü fazla göremedim ama yaptığı işten inanılmaz memnun kaldım ve herkese de tavsiye etmeye başladım. Üstelik kendi doktoruma ödediğim ücretin 3/1’ini ödüyorum. Kaldı ki söylediğin şey çok önemli. Ne demek sağlıklı çocuğa yalan teşhis koyup küvezde tutmak! Hastanelerin çoğu ticarethane bunu biliyoruz ama yavrularımız söz olunca orada bir dursunlar bakalım