Ftmansapalaoglu 31+2 yim aynı acıyı şu an yaşıyorum sanki kaburgalarım sıkışıyor nefes alırken batıyor en son yani 28. Haftamda makat pozisyonundaydı şu an mantıklı geldi kafasıyla baskı yapıyor herhalde kızçem ama doktor kontrolümde sorucam ☺️
Tugce57 Bende de var aynı agrı napmamız gerekiyor geçmesi için 2-3 haftadır çekiyorum biri çare bulsun 😣
Umran90 Suna_Aysal Evet benim genelde sağ göğsümün altında oluyor ya nasıl acıyor bişey saplanmış gibi sanki 😣
Cagla29930 O acıyı hemen hemen her gün yaşıyorum sol tarafımda benimkisi Doğum pozisyonunda olduğu için hanfendinin kaburgama oturmaya çalıştığını düşünüyorum bazen uykudan uyandırıyor bazen uyutmuyor şu anda da devam ediyor annemin değerini bir kere daha anladım😢
Nesliiiiiiiii Suna_Aysal bende de oluyor bu hafta başladı bendede 28 haftalığız ara ara nefesimi kesiyor resmen ahh bebeğim napıosun diyip duruyordum😂yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne pozisyondada öle canımı acıtıyor😊
Sevilay_dvc Suna_Aysal yaa şoktayım bi bende saniyodum . Gogus altinda nokta gibi agri mi desem yanmami ? Bu aci sirt ustu yatinca geciyo .. orda ne var 24 haftayim beterim bilen yok mu o nedir ??
Suna_Aysal Sevilay_dvc ne oldugnu anlamadim bende bu hafta basladi bende aciyor resmen agrida degil de Böyle tahris olmus sanki icten benim daha 3 hafta sonra randevum ya.
Kumru_ Suna_Aysal Ayy hemde nasıl 😣Sanki göğüslerim ağırlık yapıyormuş da kaburgalarım batıyomus gibi hissediyorum 😐
Sevilay_dvc Suna_Aysal ben bayadir yaşıyorum bu problemi dr gidince hep söyleyeceğim diorum ama bebegimi gorunce tum dertleri unutuyorum ya eve gelince gene acilarla karşılaşıyorum 😅
Esia15 kyrdsvn benim 29 da başladı bugun 30 a girdim kısa sürer inş uyku falan kalmadı iş yerinde rahatsızım 🥴