Ahmer0412 Suna_Aysal evet yaa bende bi tek bende var sanıyodum hatta inan ki ağrıdan uyuştu resmen orasi elimi sürünce tuhaf bi ağrı oluyo baş geliş benim de demek ki ayakları dayiyolar 😂bi çıksın isiricam o topukları 🥰🥰🥰
yigitmom_ Suna_Aysal olmaz mi kafasini dayamis keyfini bozmuyor paşam anasi da acilar icinde ic camasirsiz evin icjnde hapsolmus vaziyette çünkü sutyen takamiyorum bebegim ters kafasi kaburgalarima baski yapiyor
Esia15 Ahh ahh 1 haftadır 🥴 sabahtan geceye kadar bazen uykudan uyandırıyor bugun doktor magnezyum verdi artık dayanamıyorum deyince
kyrdsvn Esia15 kaç haftalıksınız? Ben 16+3 Ama son 6 saattir o ağrı var. Bunu yapabilmek için biraz küçük değil mi? Yoksa normal mi ?
Fatmanur_yakup17 Suna_Aysal ben 14 haftalığım ama göğüs altım mideye yakın benimde ağrılarım oluyor normal mi
Zisan14 Bende de yaklaşık 4 gündür var yanma mı desem acımı desem Perşembe günü kontrolümüz var doktora soracağım 🥺
kyrdsvn Suna_Aysal Akşam 6dan beri bu ağrıyı çekiyorum :( bi tek bende olan absürt bi durum değil demek ki hatta post açıcaktım bende. Kaç haftalıksınız?
Suna_Aysal kyrdsvn 30 haftalik canim 2 -3 gündür vardi bugün siddetli yanma gibi hafifte uyusukluk var
kyrdsvn Suna_Aysal maşallah kocaman bebisiniz darlanma zamanları demek ki :)) ben daha 16+3teyim ama aynı sıkıntı var nedendir anlamdım :(
Esia15 kyrdsvn benim 29 da başladı bugun 30 a girdim kısa sürer inş uyku falan kalmadı iş yerinde rahatsızım 🥴
NurBulut96 Ya bahsettiğiniz şey acı gibi mi sanki kaburgama bıçak batıyor gibi oluyor nefesimi alamıyorum biraz ovuyorum da geçiyor 😔
Nur-ak Bende bir haftadır o durumdayım göğüs altındaki kaburgalarımda felaket bir ağrı acı var normalmiş öğrendiğime göre ☺️