Kızlar 38.haftamdayım vajina ağrısından duramıyorum benim gibi olan var mı birde önerisi olan
Vajina ağrısı
38+5 bende ayni 😯 bide belim ve agrisi bacagima vuruyor artik. Baski mi yapiyor ondan mi ki vajina agrimiz 😯
Bende de aynısı var smdi doğumhaneden dönüyorum ama nst de sancım.cikmadi 2cm de açıklık.var ama ebe tetikledi dogum icn
Bende 38+5 haftaligim
Bende de igne batar gbi oluyor ama bebis hareket ettikce daha cok acio sanki bicak saplanio hemen gecio nisan su gelmeden dogun olur mu acaba🤔birden cikicak die korkuyorum 😟
Bende de aynısı ama sabah nisanim geldi ama gelcek.diye birsey yok hatta ilk gebelikte suyum.hemen gelmesi.iyi deglms bebek.kuru kalyrms
Sancı değil bu başka bir şey anlam veremiyorum doktorum normal olduğunu söylüyor ama ben ağrıdan duramıyorum
Azra230415 aynen benimde öyle çok agryr resmen bacak arası agrimdan üstümü giyemedim
Azra230415 ayni durumdayin sanki bicak sokuyolar gibi cok kotu bi agrisi var 37+4 um
Allah yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza aldırmayı nasip etsin çok zorlaştı bizim için
Amin birde tekrar açıklığıma bakti ebe kanamada.oldu üstne ama sabaha 5 cm açıklıkla gelrsn dedi acıkliginiz var mi arkadaşlar
Bende 2 gun once gittim 1.5 cm acilma var sanci cekmissin dedi simdi de yine bacagima vuruyor gecen ki gibi@
Ben hiç çatı muayenesi yaptırmadım sezeryan günü verdi haftaya Perşembe dayanamayıp pteside gidebilirim
seymaaygunsafca ne yapti tetiklemek icin aceba ? Beni 2 gun once alttan muayene etti afedersin kolunu.sokacakti az kalsin azarlaya azarlaya
gonulcelal valla benimde bu sefer baya acıdı kanadi sonra bilerek yaptım dedi
Azra230415 malesef benım 27lerde basladı 32+5 hala var agrı, hatta kalcam bel vajina bölgesi, araştırdığım kadarıyla pelvik bölgesi ağrıları oluyormus kalcadan vagınaya kadar uzanan, doğuma hazırlık sanırım hep bu agrılar o yüzden, gecmek bılmıyor, yatakta sağdan sola dönemıyorum, yürüyemiyorum artık 🥺 37-38da olsam direk sezaryen günü isticem o derece agrı cekıyorum
gonulcelal açıklık olunca bebeği cok bekletmeyiz iyi degl dedi biraz dogumu tetiklemek icn yaptm dedi sabah yine gtcem doktor muayene etcek
seymaaygunsafca anladim canim. iyi ki yapmis o zman benmki azarlamaktan baska bisi yapmadi 😒 inslalah daha cok olmustur acikligin
gonulcelal insallah sabandandır merdiven çık squat yap iflagim söküldü
gonulcelal hangi hastanede cnm valla azarlayınca hakkinizi arayin cek elini diyip altından kalkin azarlayaamaz