Gulgulcan Kızlar bunu daha önce doktorum söylememişti hamileyken mi yapılıyor yapiliyorsa kaçıncı haftada yoksa bebek doğunca bebeğe mi yapılıyor lütfen yazarmisiniz
Minti Gulgulcan Can'ım bizde de var ben sana detaylı anlatıyım eğer ilk haftalar kanaman varsa sana iğne yapıyorlar yoksa ilk hafta yapmıyorlar daha sonra 28. Hafta da kesin yapılması gerek ondan sonra da doğumdan sonra 72 saat içerisinde tekrar sana yapılması gerek. Benim kanamam oldu 5 haftalıkken yaptılar 28 de de yaptırdım 35 deyiz doğumdan sonra son kez yine yapılıcak
yavrukoala13 Gulgulcan gebeliğin 28. Haftasında size bir tahlil yapılıyor ve ona göre iğnenizi vuruyorlar daha sonrada doğumda bebegn kan grubuna bakıyorlar ve yıne iğne vuruyorlr. Bn 2. Gebeliğim ve aynı prosedürü yine yaptm 28. Haftamda vuruldm şimdi doğm sonrası yıne kana bakılack ve duruma göre vurulacak iğnem
Burcu77 Gulgulcan ben bu pazar oldum once kan uyusmazligi icin kan aldilar sonuc negatifti ama yinede asi yapildi popodan yapiliyor hatta sanirim dogumdan sonra da bebek pozitifse 72 saat icinde yine yapilicak ikinci gebelikte sorun olmamasi icin. birde nette gordugum kadariyla bu asi 28 ve 30 hafta arasinda yapılıyormus doktorunuz nasil atladi boyle biseyi umarim bi sikinti olmuyordur
mutluyyyysaaak Gulgulcan bizde kan uyuşmazlığı vardı doğumdan sonra ipne yaptılar. kimilerne önceden yapıyolar
mavera Merhaba 28.haftada yapılmalı diye biliyorum doğumdan sonra dabebeğin kanı eğerpozitifse ikinci kez yapılıyor. Ben öyle biliyorum
Elifyor 28. Haftada yapılıyor canım bana öyle yaptılar bir de doğumda yapılıyor kesinlikle yapılması gereken bir iğne sakın ihmal etmeyin Allah korusun 2. Çocuk engelli olurmuş
Nemoanne Elifyor Doğumdan sonra bebek anne kanından değil yani kan grubu pozitif ise iğne yapılır, negatif ise yapılmaz. Kendimden biliyorum
Ozlemaliedy Minti bizdede kan uyuşmazlığı var ama bana 28.haftada yapmadı doktorum sadece dogunca 72 saat içinde yapacağız dedi. Benim hiç kanamam falan olmadı acaba ondanmı
Canan_irem96 Minti evet bense 5. Haftada kanama yasadim banada vurdular 20 haftadayim suan dediniz desi dokdorum hayirlisiyla kucaniza almayi nasio etsin mevlam
Gulgulcan Nemoanne Şimdi benim kanım B rh (+) bi sıkıntı varmi doktor kan uyusmazligindan bahsetti bebek sağlıksız dogar dedi ben anlayamadım o an suriyeli bi hasta habire kapıyı tiklatiyirdu doktor sağlık ocağına git bilgi al dedi yarın gidicem
Daphne Gulgulcan Doktora mutlaka danışın sizi yonlendirirler. Kontrolleri nerede yaptırıyorsunuz söylemeleri takip etmeleri gerekirdi. Ben 26. Haftamdayım 28 i bekliyorum iğne için.
Nur___ Gulgulcan benim ki 30.haftamda yapıldı, ki doktor seçimi bana bırakmıştı, hatta eve gitmek için iki yol var hangisini seçersin dedi siz bilirsiniz diyince bem, soruyu yineledi, bende yapılsın dedim, tabiki doğum sonrası gerekirse tekrar olacak
Gulgulcan Daphne Şimdi benim kanım B rh (+) bi sıkıntı varmi doktor kan uyusmazligindan bahsetti bebek sağlıksız dogar dedi ben anlayamadım o an suriyeli bi hasta habire kapıyı tiklatiyirdu doktor sağlık ocağına git bilgi al dedi yarın gidicem
mavera Gulgulcan sizin negatif olmanız gerekiyor uyuşmazlık için eğer pozitifseniz problem yok ki🤷♀️
Livask Gulgulcan senin kanın pozitifse zaten kan uyuşmazlığınız yok demektir sizin. Nereden çıktı ki uyuşmazlık meselesi
Burcu77 Gulgulcan yorumlari okumadan yazmistim sen pozitifsen kan uyusmazligi soz konusu olmaz canim zaten