mavera Zeyneptinel inşallah duyarsın çokça dua edicem Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin 😍
Gamze8001 mavera 2 hafta sonra tekrar çagordı ama kalp atışlarını 2 ayı geçtikten sonra duyuracakmış bende saglıgı iyi olsunda geç duyim dedim Rabbim herkesin bebegin saglıcakla benimkinde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim korusun bebişlerimizi 🤲🙏
ZeyneEthem Bende 6+3 haftalık hamileyim. İsveç’te yaşıyorum 8 haftadan önce randevu vermiyorlar. Daha keseyide göremedik biz 😔 zar zor 16 Eylül’e aldık bakalım o zaman hem kalp atışını hem de nar tanemi göreceğiz Allah’ın izniyle ❤️❤️
okyanustakibulut ZeyneEthem sende kandirip hamile oldugunu soylemeyip rahatsizligim var diye git 😁 türk kafasi
ZeyneEthem okyanustakibulut aslında dediğin mantıklıymış ama artık çok geç . Zaten şunun şurasında Pazartesi’ye ne kaldı 😆😆
ceycey_1992 mavera bende kalp atışlarını duyamadm haftaya gidicem neolur dua edin bana duymasak alcaklarmis:(
mavera ceycey_1992 İnşallah duyarsın üzülme stres yapma Rabbim imtihan etmesin sağlıkla hayırla nasip etsin 😐
ZeyneEthem mavera ederim tabi 😍 rabbim yüzümüzü güldürsün sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza ❤️❤️
Ruhsuz 6+1 ağızda metal tat, 🤢bulantı, uyuklama bel ve kasık ağrısı 7.haftamda kalp atışı için gidecegım İnsAllah 🤲