Aysgeulburakk Flydgr valla hiç gelecek gibi durmuyorlar. Önceden yalancı sancılarım vardı şimdi o da yok. Nişanim da geldi ama
Hayrunisa Nuranyldrm bende çıkıyorum ama açıkçası hamilelik boyunca ve normalde de bu konuda bir sıkıntı yaşamadığım için şuanki durum ekstra olur mu bilemedim son haftalar açısından
Hayrunisa Flydgr bende bende zor nefes alıyorum ben böyleysem evladım nasıldır içerde çıksada rahat etse diyorum 😂
tugba04 Son 9 ve gelmeye niyeti yok gibi yarin kontrolumuz var bakalim ne dicek doktorumuz gelse artik heycan korku stresten kurtulsak 😃
Hayrunisa tugba04 ya çok karışık duygular içindeyim gelsin istiyorum sancısı nasıl bilmiyorum ama gelsin yani 😄
Hayrunisa Flydgr ama gelsin ya hani belki geceleri yine uyuyamam emzirmek bilmem ne ama hiç olmazsa bedenim hafifler diyorum yani ne bileyim 😊
tugba04 Hayrunisa Aynen oyle bi yandan korku var ama bi yandanda dogsunda bu korku stres bitsin istiyo insan zaten gece uykulari yok don don sabaha kadar uyuyamiyosun 😃
Flydgr Nuranyldrm 🤔😱 ağrılarınız hep mi var gelip geçiyor mu takip etmeniz lazım aslında düzenli olup olmadığını
Hayrunisa tugba04 valla öyle. Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı dünyaya getirmeyi nasip etsin kolaylık içinde inşallah
Flydgr Hayrunisa aşağı düştükçe nefes alman normale döner 🙂 şuan öyle bir problemim yok geçti aşağı indikçe 🙂