Kalpatisim Cigdemmmm Teşekkür ederim bende ordanda takipteyim ama demek kaçırmışım. Tekrar bakiyim Beşiğe karar veremedim 🤔
Cigdemmmm Kalpatisim canim oda yapacagim icin sepet besik aldim oda indirimde yakaladim 399tl. Tabi ne kadar dogru yaptim bilmiyorum ama 🤔😊
morherseyiiim Biz bugün Chicco mağazasından Miinimo 2 aldık 1280 TL’ye, katlandığında çok az yer kaplıyor askısı var koluna asabiliyorsun ve çantasına koyup sırtında da taşıyabiliyorsun. Bi araştır derim hiç kötü yorum yok Filizak
Kalpatisim Cigdemmmm hayırlısı olsun canım sepette çok kullanamazsin zaten ma fiyatı cok iyi bnce karar senin Bende yapacağım ama odama alınması gereken ne olcak bilmiyorum. Onu da kadar verirsem rahatim.
Elifcilerdogan Cigdemmmm canımm benim insallah sağ sağlim kullanın çok teşekkür ederim. Büyük ihtimal bende onu alırım 😘😘
Kalpatisim Cigdemmmm 29+2 Hayır canım almadim. Kizlarimla bebek mağazası na gidince heves edip iki parça zıbın aldılar. Bende toplu alcagim diye birşey almadım daha.. sen kaç haftaliksin canım sen başladın mı ?
CansuCaner Filizak kraft back aldık biz çok kaliteli tavsiye edebilirim. Fiyat da uygun tasarım da çok şık.
Cigdemmmm Kalpatisim bende 24+2yim sadece zibin canta araba ve besik aldik biraz daha zaman gecince almayi dusunuyorum canim :)
Hurit Filizak biz daha yeni sipariş verdik canım Kraft Leon Travel sistem çok kullanışlı görünüyor bir videosunu izle derim ve normalde 2.900 TL falan fakat bazı renkleri indirime girdiği için 1.566 tlye dün siparisimizi verdik altında yazan yorumların hepside çok olumlu iyiydi ☺️
aylin00 Merhaba, chicco kwik duo travel aldım. Kampanyada kendi mağazısından aldık. 2.900 tl gibi bir fiyattan 2.000 TL'ye aldık. Ne kadar araştırısan o kadar insasnın kafası karışıyor. Peg prego istiyordum ama istediğim model çok pahalıydı.4.000 TL vazgeçtim.Kullanmadık daha 2 ayım var ma agüzel tek handikapı itecek yeri tutulan yer aşağı yukarı inip çıkmıyuor yani boyuna göre ayarlıyamıyorsun. O kadar.
Ebiyim Filizak ben britax römer aldım. Sağlamlığıyla ünlü bir marka. Travel sistem ama ben tek elle açılıp kapanmasına önem verdim. Çok rahat kapanıp açılıyor tek elle. Çok kaba değil. Ayrıca 8 kg öyle normal travel sistemler gibi 11-12 kg değil. Ama benim aldığım b-agile modeli artık Türkiye’de yokmuş sıfırı. Ben 2. El aldım Letgo’dan çok araştırdım ve buna karar verdim. Eğer daha yüksek bir bütçe ayırabilseydim doona alıp sonra direk bastona geçerdim ama biraz pahalı doonalar. Benim baktığım zamanda 4000₺ civarındaydı. Ben komple puseti ana kucağı çantası yağmurluğu hepsini sağlam pazarlıkla 450₺ ye aldım 😬 genelde ikinci el fiyatı 750-2000₺ arası değişiyor britax’ın da.
Busrabora Dilaozdmrdila prima normal bebek bezi ile premium care farklı mı? Haftaya bezini alıcaktım yorumunuz cok iyi oldu
Dilaozdmrdila Busrabora evet normal primalarda bir kimyasal madde kısırlığa yol açıyor ve kokuları çok ağor oluyor premium care olanlarda o kimyasal yok kokusuda olmuyor haliylede fiyat olarak biraz fark ediyor ama bebişlerin sağlığı daha önemli
Ebiyim Filizak ucuzuna denk geldim zaten. Adam elinden çıkartmak istiyordu. Çok araştırdım ben. Bu ilan çıktı aynı gün anlaştık 😂 yoksa mümkün değil. Ama 550’den 440’ye indirdik
Hurit Filizak evet n11den sen mağazadan baktiysan bile internetten al derim kampanyalar oluyor çok n11 Hepsiburada Trendyol gibi sayfalarda bir sorun yasamazsin