Zeynepelaa Filizak mağazada kontrol ettik begendik ancak ürünü bebeginle normal yolda kullanmak başka tabi. Tavsiye eden arkadaşlarım oldu fiyatında uygun geldi aldık. Umarım memnun kalırız
Seda_123 Filizak Aynen cevremdede kullananlar olduğu icin en azından nasıl bi araba oldugunu biliyorum e bebege gidip bizzat gördüm çok kullanışlı ve sürülmesi rahat
Dilaozdmrdila Pandabekleyenanne kesinlikle mükemmel bir araba benim 10.000 küsür tuttu baya bir aksesuarlı aldım yaz kış içinde
Pandabekleyenanne Dilaozdmrdila şimdi kampanya yaptı joker 10.000 e tamamlarsanız 1.000 lira indirim veriyo 9.000 ödüyosunuz
Dilaozdmrdila Filizak evet erkek bebeklerde yumurtalıklara baskı uyguladığı için kusırlığa yol açıyor hatta bu yürüteçlerde ve prima normal bebek bezleride onun için ben prima premim care aldım ne olur ne olmaz diye baya bir araştırın isterseniz 😊
Denizay Dilaozdmrdila ergonomik olmayan ve M oturuş pozisyonunda olmayan, bebeği askı gibi tutan kangurular testisleri sıkıstırıyor. Kanguru seçimi bu yüzden cok önemli. Uygun fiyatlı diye uyduruk ve yanlış pozisyon kanguru alınmamalı işte.
Busrabora Dilaozdmrdila prima normal bebek bezi ile premium care farklı mı? Haftaya bezini alıcaktım yorumunuz cok iyi oldu
Pandabekleyenanne Filizak 15bine de var onlarla kıyaslayınca uygun bence . Konforlu ve güvenli o yüzden onu tercih ettik zaten
Cigdemmmm Kalpatisim evet o model. Gecen gun hepsiburadada indirim vardi bebek arabalarinda takip edin tekrar olur belki. Butun sitelerde epey yuksek orada o fiyata gorunce kacirmak istemedim. Dun gecede besiklerde vardi %25 indirim
Kalpatisim Cigdemmmm Teşekkür ederim bende ordanda takipteyim ama demek kaçırmışım. Tekrar bakiyim Beşiğe karar veremedim 🤔
Elifcilerdogan Cigdemmmm canımm bende o arabayı almayı düsünüyorum memnun musun yani görünüşü vs kaliteli mi yüksek mi
Cigdemmmm Elifcilerdogan canim henuz kullanmadim. Bebisi bekliyoruz 😊 gorunusu cok guzel kumasi felanda kaliteli. Buyukluk olarakda sepet kismini ozellikle buyuk olsun istiyordum. O sebeple biraz buyuk. Evin icinde şöyle bir sürdüm de çok iyi dönmesi gitmesi filan. Ağırda degil
Betullmim Ben maxi cosi aldım, yenidoğan puseti var çıkartınca normal halini alıyor . En güzel özelliği baston araba olması. Her gören tecrübeli arkadaşlarım çok iyi yaptığımı söylüyor . Çok hafif . Kanguru da stokke aldım , piyasada 1000 tl amaç tertemiz ikinci el aldım , çok övmüşlerdi.
Betullmim Ve de İstanbul’da oturuyorsanız , kesinlikle saraçhanede bisiklet falan satılan yer altı çarşısı var ya , oradan almanız . E bebekteki indirimler yalan dolan her marka için ☺️
Elifcilerdogan Cigdemmmm canımm benim insallah sağ sağlim kullanın çok teşekkür ederim. Büyük ihtimal bende onu alırım 😘😘