Mrvee41 Feyzaselh 34 haftalık Allah'a şükür hiç bir şikayetim yok enerjim yerinde hamile degilmisim gibi 😊 Bugün odamız boyanıyor cuma odası kurulcak 😊 Alışveriş işleride tamam bi yıkanıp ütülencek . Nasipse 1 hafta içinde tamamen hazırız 🙏🎈
A_S_K Feyzaselh 35+3 olduk. Her şey hazır 🤭 eksiğimiz kalmadı şükür dün ütüsünüde bitirip yerleştirdim. Kendi çantam içinde evdeki pijama takımımı koyacağım. Hediye gelmişti xxl saten düğmeli bir takım bir de farklı bir kumaş açık mavi var kızım olacak ama renge takılmıyorum 😂 çantamı da hazırladım sayılır dolduruyorum işte. Depend yerine hastta bezi aldım ben kocaman 😂 mavi beyaz 17tl depend daha pahalıydı bu da işimi görür çok iyi 🙄 Bebeğimin her şeyi alındı hazır bakalım sizde durumlar ne? :)) Bebeğim makat duruşta makat duruşta olan var mı? Döner mi bu saatten sonra?
Prensesgeliyor Feyzaselh Ekim 10 15 gibi sezaryen olacagim çantamı hazirlamadim daha tek eksiğimiz bebek bezi ve hasta bezi onlarida aldimmi tamamdir
Feyzaselh esmaakts ohhh ne güzel 🥰 bizimde yarın 35 bitiyo 36ya giriyoruz 💃🏻 Daha çantam hazır değil 🤦🏻♀️ İki gündür özel bölgede felaket bi ağrı var. Kemiklerim ağrıyo ama çözemedim 🤷🏻♀️ Kalkıp hazırlıcak halim yok o derece 🤦🏻♀️ Ahh artık gelseler de bitse şu ağrılar sancılar
Ekim8 esmaakts ku esmaakts ya bişey sorucam doktorunuz size normal doğum mu yoksa sezeryanlamı doğum yapicaginizi söyledimi acaba
A_S_K Feyzaselh valla canım kıyafetlerini dün ütüledim sırtımın ağrısından ne yatabildim ne oturabildim 😒 Çatı ağrısı benimde çok var özellikle geceden sabaha öyle sağlam vuruyor ki ayakları aşağıya diyorum artık doğsa sağ salim 😂 Tek değilmişim en azından
Susam05 Son 26 gün🙈 ama sanki yalancı ağrılar yoklamaya başladı. 5 günüm kaldı izne ayrılmaya ✌️Daha çanta yapmadım izne ayrılır ayrılmaz ilk işim o olacak. Sanki 38. Haftada gelecek gibi bir his var bende
Feyzaselh Mrvee41 ayyy ne güzeeel yaaa valla psikolojim bozuldu şuan 😂😂😂 benim eşim elinde olsa tuvaleti falan baş ucuma koycak hiç yerimden kalkamıyorum 😂
Feyzaselh A_S_K benim geçen hafta döndü baş aşağı ama zaten sezaryen olacağı için pek de sıkıntı değil. İlk bebeğim sezaryen o yüzden bunda da öyle olur diye tahmin ediyorum ama doktorum daha tarih vermedi 🤦🏻♀️ Yurtdışında eğitim görmüş ve orda görev yapmış hep normal doğum taraftarı. Aksilik olmadığı takdirde beklemek istiyo. Ama benim dikişlerim çok sızlıyor. Bu arada bende ilk günler için bebek bezi kullanıcam sonraları için orkid ekstra gece alıcam. Pijama olarak da hastaneye zaten rahat bişeyler giyip gidicem. Doğumdan çıkınca da kolay muayene olmak için elbise pijama götürücem. Evde vardı ondan almadım. Bide çıkarken giymek için başka aldım ne olur ne olmaz 😂😂 bu arada Doğuma ayakkabıyla gitmeyin bence çünkü ben Doğumdan sonra ayakkabının içine girememiştim 😂😂
Hnfe A_S_K canim.bende marketten canped aldim uygun diye 15 tl depend 35 mi 45 mi neydi keske.depend alaydim.ucuz olanin yanlarinda bantlari.yokmus napcam.bilmiyorum
Feyzaselh A_S_K evet çok kötü bi ağrı gerçekten de. Vakit hiç geçmiyo zaten 🤦🏻♀️ Sanki daha yeni hamileymişim gibi 9 ay var Doğuma 😂😂 öyle hissediyorum 🤦🏻♀️
A_S_K Feyzaselh Ay sezeryandan sonra bir ödem oluyormuş doğru mu ya neden olur ki 😂 ayakkabilarımı giyemezsem ne giyicem 🤭neyse eşim gidip alır birşeyler artık 😂 bende cuma günü gideceğim doktoruma sorucam sezeryan için gün verirmisiniz diye 38+2 de alsınlar bebeği döneceği yok bari daha fazla zorlanmayayım nefes alamıyorum 😂 genel sezeryan istiyorum yaparlar mı ben spinal istemiyorum:( siz ne şekilde oldunuz? Zor mu sezeryan? Benim ilk gebeliğim ama koca kafalı kızım dönmüyo kafasını koyacağı yere poposunu yerleştirmiş keyfi yerinde 😂😂 Bende bşr yerde okumuştum pijamanız saten olsun diye satenle yatakta kaymak etmek daha kolaymış dikiş sonrası 😂 evdekiler neyime hetmiyor lohusa adı altında bir ton para dökeyim 😒 ekim aynda böyle doğum yapacaklarla konuşmak iyi oluyor eğer 38de doktorum alırsa bebişimi 20 gün falan kalmış oluyor 😂🙄 ay böyle söyleyince heyecanlandım
A_S_K Feyzaselh Dün gece yatıyorum bir sağ bir sol bacağımın arasınd ayastık sırtımda yastık kafamın altında iki tane yastık oturuyormuyum uyuyormuyum belli deği. O halde bile nefes alamıyorum camı açık yatsam üşüyorum kaptsam yanıyorum artık doğsun diye sızlanıyorum. Eşim işe gidecek dönüp duruyorum bir sağ bir sol. İyi misin diyo iyiyim nefes alamıyorum çok rahatsızım dedim anne olmak kolay değil diyor gerçekten hiiç kolay değil yavrum iyi olsun canı sağolsun diyorum her zaman ama zorlanmaya başladım. 2 gündür ayağım ağrıyor dün üstüne basamıyor emekliyordum vücut ağırlaştı hiç görmediğim kiloyu gördüm ayağımda içe basma oldu o da kemiğe baskı yapıyor kırılmış gibi acıyor. Bebeğim ters ayaklarıyla aşağıya vuruyor sağlam vuruyor ama nasıl acıtıyor 😂 ne çok şikayetim varmış meğer 😅
Feyzaselh A_S_K ben çok rahattım Doğumdan sonra ciddi anlamda. Sadece gelen misafirlerimin beni güldürmesi dışında 😂😂 gülerken dikişler çok acıyo 😂 gülmemek için kendinizi kasıyosunuz falan çok komik oluyo 😂 onun dışında genel oldum çünkü 9 saat suni sancı aldığım için vücudum uyuşmadı. Doktor da genel anestezi yaptı. İlk yürümede yürüyemedim ama ikincide yürüdüm baya.. göbeğim 2 ay içinde hiç hiç kalmadı. Kilolarım gitti. Açıkçası öyle rahat ettim ki sezaryen Doğumu kötüleyenlere en güzel örnek benim bence 😂
Feyzaselh A_S_K benimde çok şikayetim var gerçekten. Bende bacağımın arasında yastık olmadan yatamıyorum. Serin olmadan uyuyamıyorum. Zaten serinde olsa uyuyamıyorum artık. Hele tuvalet sorunum iyice arttı. Gündüz 50 kere gidiyorsam gece 100 kere 😂 nasıl oluyo anlamıyorum. İnanın giriyorum 5 dakika sonra tekrar giriyorum. Bide düşük tansiyon var bu sıcaklarda iyice düşüyor yerimden kalkamıyorum. Benimde 2 gündür özel bölgenin oradaki kemiklerim çok ağrıyo adım atamıyorum. Ahhhh artık doğsun
A_S_K Feyzaselh çok sevindim gerçekten o kadar korkuyorum ki bu zamana kadar bir dikiş bile atılmadı bir yerimi dahi kırmamış insanım ben 😂 bu sefer spinal mi düşünüyorsunuz acaba? İğnesinin ağrısı aylar sonra bile ortaya çıkıyormuş bel ağrısı çekemem diyorum önür boyu 🤭😌 Misafir kabul etmek istemiyorum inşallah 40 gün olmadan kimsede gelmez 😂 öneriniz var mı sezeryan için? Ödem oldumu ameliyattan sonra vücutta?
A_S_K Feyzaselh gece 2 kere kalkıyorum lavaboya bende idrar yolu enfeksiyonundan çok çektm kullanmadığım birşey kalmadı geçmiyor geçmiyor😂 tansiyon hastanede düşük çıkıyor benimde evde aletim yok ölçmüyorum😂 Hayırlısıyla doğarlar inşallah🙏🏻
Serife42 Merhaba bizde tam 33 haftalık olduk 💞 bebeğimin herseyi hazır kıyafetler yıkandı ütülendi cantası hazır benim ki henüz değil onuda ilerleyen günler de hazırlarım sanırım 🤗 oglusumun cantası için 3 adet 5li hastane çıkışı aldım ayrı zıbın seti aldım fotoğraf cekimi için yeni doğan kıyafetleri var çorap koydum ayrıca 4 ağız mendili aldım 20 tane bez bir paket ıslak mendili biberonunu emziğini emzik kabını 2 adet kundak bi adet kalın battaniye pişik kremini koydum aklıma gelen bunlar kızlar
Feyzaselh Serife42 32+0 mısınız yoksa 33+0 mı 😊 doktorum 32+0da 33e girmiş oluyoruz demişti. Ondan sordum 😊 bende daha çanta hazırlamadım ama genel olarak herşeyiniz tam bence 😊 en önemlisi bol bol kıyafet. Çünkü yıkanmadıkları için sürekli lekeleniyor kıyafetleri. Ben kızımda habire değiştirmiştim. Kendinizede bol bol koyun kanama vs olursa yedek olsun hep. Depend yerine bebek bezini kendinize ped olarak kullanabilirsiniz. Böylece ekstra masraf yapmamış olursunuz 😊
Serife42 Feyzaselh 33+0 💞 kendim için depend sipariş ettim gelmesini bekliyorum 2 adet pijama takımım var bi adette gecelik alsam yeterli olur herhalde
Feyzaselh A_S_K sadece vücudumda oldu oda sadece eşim farketti. Zaten hemen geçiyo ödem. Bu sefer genel istemiyorum bebeği görmek istiyorum açıkçası ama bi yandan da korkuyorum o an orda kestiklerini hissetmekten falan 😊🤦🏻♀️ Çünkü doktorum dokunmaları hissedersin demişti 😂 düşünsenize orda kesiyorlar siz uyanıksınız tabikide ben o an kesiği düşünürüm diye tahmin ediyorum 😂 bırakın bebeği kesik ne alemde falan 😂😂😂 sezaryen sizi korkutmasın Doğumun her türlüsü sağlıklı. Önemli olan bebek 😊
Feyzaselh A_S_K enfeksiyon falan yok diye düşünüyorum çünkü yanma vs yok. Ahh bi gelseler zaten bezdum 😂😂
A_S_K Feyzaselh tabiki önemli olan bebek :) ben daha önce kuyruk sokumumu incittim. 2 defa üzerine yüksek yerden düştüm. Bir daha düşrm tamamen kıracağımı söylemişti doktorum üzerinden 6 7 yıl geçti ama ben hala dimdik uzun süre oturunca sert bir yerde oturunca hemen doğrulamıyorum. O ağrıyı bildiğim için tekrar bir bel ağrısı eklemek istemiyorum kendime. Bebeği bir saat sonrada görebilirim önemli olan sonrasında iyi olup iyi hissedip bebeğe bakabilmek :) Çevremdede teyzem falan spinal oldu mesela iğne yerinin ağrıdığını söylüyordu her gün. Kalıcı bir durum bırakabiliyormuş bu yüzden genel isteyeceğim 😅 ödem için de teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.. bakalım önce kim doğuracak 😂