gokturknannesi Kalbiminsesi evet doğum yaptığınız zaman bütün tecrubelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim. Bir de bir şey daha merak ediyorum sancı çekerken lavman yapılıyor mu lavman yapıldı mi size kac haftaliksiniz su an acilmaniz vs var mi iyi misiniz
Kalbiminsesi gokturknannesi acilmam 3 cm ilr nasladi canim dogum yaptim cok.sukur tam 39+6idik gece yarisi dogdu tam 40 hafta doldu oylr oldu yani
Aygl_b Naze2151 o zaman ben GATA’ya başlayım sadece 6.haftamda bi kere başka hastaneye gittim ikincisini GATA’ya aldım umarım güzel olur herşey hepimiz için
Gozde19 Aygl_b ben zübeydeye gidiyorum çok iyi diyemem ama gatadan iyi gataya gittim hep azar hep azar zübeyde ordan iyi tecrübeli insan çok
Bushuz Kalbiminsesi hangi doktora gidiyosunyz surekli gittiginiz bi doktor var mi bende orda dogum dusunuyorum
Ayfbrt Kalbiminsesi bende sehir hastanesinde dogum yapacagim aralikta insallah. Sezeryan olcam ama . Hastane nasil ilgileri temizlik falan. Refakatci aliniyormu . Bilgi verirmisiniz lütfen . 🙋♀️