fadimeozbas @[silindi] İki katına ulaşıyorsa dış gebelik de değildir çünkü değer düşüyor yada sabit kalıyor dış gebelikte. Değerlerin de güzel ama çok küçük daha kuzum 1 haftaya kadar görürsün inşAllah 😊
[silindi] fadimeozbas evet canım ilk gebeligimde iki katına ulasmiyordu.ama 2000 lerdeyken değerim kese görünmesi lazım.dediler gözükmedi sonuç dis gebelikti ..oyuzden hala çok korkuyorum ,Çok kötü günlerdi onlar.
defne55 [silindi] betayı pek takip etmedim açıkçası bi kere baktım kâğıtta 370 yazıyodu ilk ogrendigim zamnlar ondan sonra daha beta kaç diye bakmadim
fadimeozbas @[silindi] Yok hiç korkma Allah korusun değerlerin güzel sadece haftan düşük kuzenim ebe olduğu için ona sora sora o kadar şey öğrendim ki biraz daha vaktin geçmesi lazım😊
Gokcedag fadimeozbas normalde 8inde 2 katina cikip degerin 2300 olmasi gerek 9unda 4600lerde , normal mi acaba sizce
Fuldenmasal Gokcedag 6 hastalıkta gördüm bende . Öğrendiğimde çok yeniydi daha merak etme görülür içini ferah tut
fadimeozbas @Gokcedag Neyi sorduğunuzu anlamadım biraz önceki konuşmamızı soruyorsanız değerlerinin takibini yapmadım tabi ki iki katına arttığını söyledi iki katına artıyorsa dış gebelik olma olasılığı yok. 4. Haftada da kese gözükmez çok çok basir ultrason kalitesi çok iyiyse anca. 5. Hafta gözükür normalde o da ultrason kalitesi yine iyiyse
SedefUygun Gokcedag Ben daha dün gördüm keseyi kan değerim 6500dü ultrasonda göremiyorlar malesef düşük değerlerde benimkinide vajinal muayene ile gördüler