busepinar hepimiz aynı yollardan geçtik bu tercih meselesi yeme dersek Kızan çıkar ye dersek yine keza. Ama benim fikrim ilk üç ayı çok kötü geçirdim kusma bulantı. Yine de dışardan yememeye çalıştım. Zaten ilk üç ay bebek her şeyi senin depolarından alacak. Haftada bir yoğurt mayalayabilirsin. Patates haşlayabilirsin. Brokoli havuç soğan patates bunları fırına atıp yoğurtla yiyebilirsin. Dışarıda özellikle et tavuk salata toksoplazma riski dolu. Her şeyin iyi piştiğinden emin olamayabilirsin. Sebzenin iyi yıkandığını bilmezsin. Allah korusun benim fikrim toksoplazma gibi bişe olmaz olmaz olacağı tutar bir sürü riski var. Ben ondansa evde ekmek arası yemeye çalıştım. Eşinle beraber kıyma köfte yapıp dolaba atabilirsin gerektikçe beş dk da tavada az yağda kızartırsın bir sürü kolay seçenek var. Dışarı gidip yiyorsan zaten orda da koku var bulantı olur, diğer Türlü eve getirtsen soğuk zincir korunur mu çok mu bekler güneşte mi gelir bir sürü soru işareti. Ben ilk üç ay habire kaşarlı tost yedim çok şükür bebiş de sağlıklı elde oldukça diğerlerinden yaptım :/