annevebebek17 Kızlar 27+5 haftalık hamileyim doktorum erken dogum riskin var dedi 2.5 cm açılmam var ciger geliştirici igne verdi.. Aranızda yaptıran yaptırmayan var mi. Ağır bir igne mi? Bebekte bir şey yaptı mı?
Bserappp annevebebek17 geçen hafta yaptırdım ben de Bi zararı Yok diye biliyorum aksine çocukta 4 haftaya kadar ciğer gelişimini hızlandırıyor diye okumuştum
Hazelkrnz annevebebek17 hayır canım ben 4 doz oldum bebeğin ciğer gelişimini hızlandırmak için korkma vurun sende
ozgeya annevebebek17 24.haftamda vurulmuştum,sabah 2 doz akşam 2 doz şeklinde.Sadece iki üç gün bebek hareketlerinde azalma yapabiliyor uyku yaptığı için.
elifeyy annevebebek17 30 haftamda bende 4 doz vuruldum ilk hamileliğimde oğlumdada vurmuşlardı bi zararı yok
annevebebek17 Hazelkrnz bana 4 doz verdi canım daha vurulmadim ağır bir ilaç mı yakıyor mu.. Kaçıncı haftanda vuruldun canım
annevebebek17 ozgeya hmm sonrasında normale dönüyor bebek hareketleri değil mi canım. Birde yaktı mı ağrı yaptı mı
annevebebek17 elifeyy anladım canım teşekkür ederim.. Bakalım bende vurulcam inşallah.. Ağrı kilo birşey yaptı mı annede yan etkisi felan
Sinemksk annevebebek17 arkadaşıma vuruldu 25 ten beri erken doğum riski vardı 34 te doğum yaptı toplamda yanlış hatırlamıypsam 4 doz ikişer doz halinde kalçadan 2 sabah 2 dozda gece vurulmuştu bebeği bi hafta kaldı küvezde çok işe yarıyor o iğneler inşallah siizndr yavrunuz o haftaları görür
annevebebek17 Sinemksk ALLAH razı olsun canım amin tek temennim bu biraz büyüsün bizde görelim inşallah o haftaları sağol canım vurulcam inşallah.
Gozde01 annevebebek17 28. Haftada oldım bende kalp çarpıntısı ve terleme yaptı çarpıntıdan dolayı 4 doz olamadım ama bebeğe zararı yok aksnee faydalı bişey allah korusun erken olursa diye sadece bebeğin harektleri azaldı 1 gn okadaf
annevebebek17 Gozde01 geçmiş olsun canım suan kaç haftaliksin.. Banada 4 doz verdi ilk ikisini aynı anda vurulacak bakalım inşallah bende yan etki yapmaz ağır bir iğne mi
Ozge3747 annevebebek17 28+6 da yaptırdım evet ağır bir iğne. Yaparken acımıyor ama sonrasında 5-6 gün bebek hareketleri azalıyor ve benim vücudumda kızarıklık yaptı. Onun dışında bir zararı Yok aksine faydası var
annevebebek17 Ozge3747 anladım canım teşekkür ederim.. Ben hamile kalmadan önce penisilin olmak zorunda kaldım o kadar ağır bir igneydi ki felç oldum sandım.. Bu igne de öyle yakar mı acaba
Brc06 ozgeya doktorunuz tekrarlanmasıyla alakalı birşey söyledi mi? Bende 24 te vurundum şu an 30 haftayım hala doğum yapmadım. Etkisi geçicimi kalıcı mı onu bilmiyorum.
Gizmoo2013 annevebebek17 bende iki gün yaptrdım geçen gün 35haftalığım bebeğim biraz küçük diye doktor ne olur ne olmaz diye istedi aksine iyi bi iğne canım bebeğin ciğerleri için
annevebebek17 Gizmoo2013 anladım az kalmış canım sağlıkla vakti zamanında gelsin bebegin inşallah.. Ağır bir igne mi yakma yaptı mı canım
ozgeya Brc06 Tek sefer yapılacağını söylemişti.Anlattığı kadarıyla tekrarlandığında faydası yokmuş ve enfeksiyona sebep olabiliyormuş.
Hazelkrnz annevebebek17 2 doz 28deydi galiba 2 dozda 33+3 de valla ben pek hissetmedim ağrı yapmadı bende canım
Sinemksk annevebebek17 onunda açılması vardı o haftada sadece yat dinlen canm sana tek tavsiyem bu dr da öyle demişti ona
Gozde01 annevebebek17 saol canım şuan 32+2 deyim bana ağır geldi bütün yan etkileri oldu o yuzden 2 doz aldım 2 doz yaptıramadım ama yaptrrken falan canın yanınmıyor tabi bu etkler sende göstercwk die bişe yok yorumları okuyunca çoğu kişide göstermmiş
Ozge3747 annevebebek17 Hayır yaparken hiç acıtmıyor yanma falan da olmuyor. Nasıl yapıldığını anlamazsın bile, sonrası biraz ağır ama 3-4 gün sonra normale dönüyor bebek de. Yalnız 2-3 gün tuzlu yememen lazım, tansiyon yükselmesi zararlı iğneden sonra.