Fadikk Öksürmekten karın kaslarim ağrıyor burnum tıkalı nefes alamıyorum başım sallanıyor sanki çok feci hasta oldum. Elma çayı iyi geliyor mu bı kaç kişiden duydum. Yapsam bı sakıncası olur mu?
YaseminSoytrk Fadikk ben de bir haftadır öksürüyorum neler içtim geçmedi sağlık ocağı pastil ve şurup yazdı bugün özelde ki doktorum sırt dinlemeyle ilaç yazılmaz kandan enfeksiyon derecesine bakılır ona göre ilaç yazılır dedi
mMucizeMm Fadikk birkaç hafta önce benimde feci öksürüğüm wardı karnıma agrılar giriyordu artık eşim ılık sütün içine biraz bal yarım çay kaşığı karabiber koydu zorla 6 7 yudum aldım ama o oldu kesti öksürügümü dene isterse.
Minnosunannesi Fadikk elma çayını bilmiyorumda bir ay öncesine kadar öksürmekten nefes alamıyordum tek çözümü cevizin iç kabuğunu kaynatıp içmekte buldum
Fadikk YaseminSoytrk bende bugün gittim acile ama hiç bir şey yapmadılar ne ilaç ne başka bir şey doğal yöntemlerle devam etmek zorundayım
DenizMutlu Fadikk Fadikk bende aynı şekildeyim öksürüğü hiç bukadar yoğun yaşamamıştım konuşamıyorum bile bana doktorum sıcak su limon bal yap dedi içtiğim an yumuşuyor ama bir süre sonra yine aynı uykusuz hergece yani
Fadikk DenizMutlu aynen bende öyleyim uyuyup uyanmaktan bitkin düşüyorum doğru düzgün dinlenemiyorum🙁 geçmiş olsun sanada🙏
Almilanur Bende cok kötüyüm 2 gündür uyuyamıyorum burun tıkanıklıgından bugün bide öksürük başladı limonlu sıcak su filan yapıyorum ama faydası yok
gulfemakin Fadikk gecmis olsun ilik sute bal koydum hep ilik su ictim sabahlari bal zencefil karabiber karistirdim bogazimi birkac dk yakti bir haftada gecti
Fadikk gulfemakin bal ve süt yaptım ama içine karabiber koymadım bide öyle denerim Teşekkür ederim 🙏❣ iştahın nasıl ben 1 haftadır iyi beslenemiyorum bebeğime bir şey olur diye korkuyorum
gulfemakin Fadikk istahsiz oldugumda bile doktorum suyu bol ic demisti canim bir sey istemezse muz ve suya yukleniyorum 😇
mMucizeMm YaseminSoytrk tadında bir değişiklik yok süt ağır basıyor amaaa içtikten sonra kulak ve Boğaz yanması çok oluyor karabiberden ötürü
BsraKavazYedek Fadikk merhaba, uzun sureli gecmeyen okusuruk, tikaniklik vs varsa aksatmayin kbb doktoruna gorunun. Ayni sorun ile gecen hafta doktora gittim kanda yuksek derece enfeksiyon cikti, cayla corbayla gecirmeyin. Antibyotik baslandi mecburen
Oge Fadikk burnunuz tıkanıosa dikkat edin geniz akıntınız da varsa hele göğüs hastalıklarına gidn bnmde öyleydi önce burnm tıkandı sonra azck azck öksürdm derken bi gn hiç öksüremedm tıkandım öksürürken altıma kaçırdm kanlı şekilde balgm çoktı oda kusarak yani snra hava verildi acilde evede de havi aldım yarm saat arayla sürekli o makinada geçti bi hafta on gnö antbyotkler burun damlaları alerji hapları neler neler o kdr çok zrlandm ki rahm ağzm kısaldı inş sizde öyle değildir ama mutlka gidn göğüs dr una bn ilk dahiliyeye gttm yanli ilaç verdi bana tıkalı nefes alamayn insana verlmck bi ilaç verdi sonra göğüsw sevk ettiler çok şükür iyi oldm ölücem sanmıştm