Leyliiii Denizincani insan sonunda kavuşacağı mucizeyi düşündükçe güçlü oluyor sana tek tavsiyem sancın geldimi ayakta çek derin nefes alıp bacaklarını açıp yere çömel bu en iyi çözüm Allah yardımcın olsun 🤗❤️😘
Denizincani Leyliiii bunu yapacagim agri esigim cok dusuk bu yuzden tedrgn olmam ama Ben bir Anne adayiyim we annelerim ewlatlari icin yaoamayacagi birsey yoktr 🤩
Leyliiii Deletedmom00170 her güzelliğin bir acısı var Canım ama sabırlı olmak lazım bebeğin çıktıktan sonra dünyalar senin acı yok bişey yok 🤗
Leyliiii Anneyimki Biz tanışalı 3 yaşındaydı şuan 3. Sınıfa başladı ve beni annesi olarak biliyor öyle de kalıcak Çok tşk ederim canım 🥰😍❤️
Elfsrkn Leyliiii MaşaAllah.. Rabbim huzurla sağlıkla büyütmeni nasip etsin.. darısı bizim başımıza dua et bize de 🙏🏻♥️🤲
Leyliiii Elfsrkn Kızımı her emzirdiğimde aklıma geldikçe dua ediyorum Canım Allah yardımcı olsun ❤️🙏🤲🏻
Leyliiii aslimutlu1 kızım doğmadan önce her gün forumdan foruma fink atıyordum ama şuan pek mümkün gözükmüyor 😂😂 çok şükür doğurdum Canım darısı sizin de başınıza ❤️❤️❤️
Denizincani Leyliiii sesli guldum 😂 😂 anayiz biz ana bilmiyorlar mi 🤣🤣 Allah iyiligini wersn canim ya gece gece guldurdun
Mtbessim Leyliiii öncelikle hayırlı olsun Rabbim hayırla büyütmeyi nasip etsin Hastaneniz özel miydi devlet mi ?
Leyliiii Mtbessim üniversite hastanesiydi Canım özele gitmediğim için çok pişman oldum eğer imkanınız varsa özeli tavsiye ederim çünkü en azından ailenizden biri yanınızda olabiliyor ❤️