Leyliiii Sonunda bende Doğum hikayemi yazıyorum 🥰💁🏻♀️ geçen yıl bu vakitlerde tedaviye başladık her hastaneye gidiş bir umut acaba ile aylarca gidip geldik en son gittiğimizde doktorum femara ilaç verdi bunu kullan eğer bu seferde olmasa aşılama yapıcaz. İlacı kullandım sürekli dua ettim Allahım sen bana da nasip et . Adetimden 3 gün geçti ve eşimden test istedim sabah kızımı hazırlayıp okula gönderdim (eşimin ilk evliliğinden) hemen test yaptım biraz bekledim silik çıktı tabi ben cahillik nerden bileyim 🤦🏻♀️😌 ablama msj Attım olumsuz çıktı diye öğlen yemeği hazırladım kızım okuldan gelince yemek için bir baktım tlf çaldı öğretmen nehire araba çarptı korkmayın hastaneye götürüyoruz benim kalp orda durdu ağlaya ağlaya eşimi aradım eşimde ben hamileyim düşük falan yaptım sanmış 😔 apar topar gittik çok şükür ağır bir durumu yoktu her ihtimalle karşı Ambulansla 9eylüle gittik benim sürekli Midem bulanıyor hiç bir şey yemedik başım ağrıyo ondan dedim hep hastanede kaldık bir kaç gün ben o stresle adet olmadığımı unuttum 🙄 aradan 10 gün geçti baktım yok sağlık ocağına gidip kan verdim yolda dönerken eşime bir test alıcam dur dedim eve gelir gelmez hemen yaptım 3 saniye içinde çift çizgi çıktı ben şok 😨 ablamla konuştum Ablam eşime söyledi herkes öğrendi ama ben ruh gibi hiçbir şey hissetmiyorum 😂 neyse çok uzattım 🤭 sürekli bulantım oldu 4 ay boyunca herşeye kustum 7. Aya kadar sabahları kusmalarım devam etti onun dışında bel ağrılarım vardı gel zaman git zaman 40 haftayı bulduk sürekli burdan Doğum hikayeleri okudum videolar izledim baya faydası oldu 🤗 Cumartesi günü konserve yaptım 20 şişe kaynımlara gittim ama ufaktan sancımda var aldırış etmedim nasıl olsa Salı günü kontrole gidicem diyerek sürekli sıcak suyla duş aldım sguat yaptım yürüyüş hurma 😬 Salı günü kontrole gittim doktorum muayene ettikten sonra suyumun azaldığını ama sıfır açıklık olduğunu söyledi yatışını yapalım riske atmayalım dedi ama sana vajinadan bir ilaç yerleştiricez bu 24 saatten fazla sürebilir dedi tamam dedim doğumhaneye gittik beni bir telaş aldı ama hiç korkmuyorum aileme haber verdim hemşire telefon takı ne varsa bırak dedi şok oldum kimseyle iletişim olmayacakmı dedim acil bir şey olursa biz söyleriz dedi eşimle sarıldık ben ağlayarak girdim içeri 🤦🏻♀️ bu kısım çok zordu önlük giydim yatağa uzandım nst bağlandı damar yolu serum falan görevli doktor gelip ilacı taktı biraz acıdı ama dayanılmayacak gibi değil beklemeye başladım yavaştan sancım gelmeye başladı saatler kovaladı ama nasıl geçtiğini ben bilirim 😂😂 13 saat sonra ilaç çıkarıldı doktor demezmi 1 santim 😬😨 Allahımm dedim neyse sabah 9:00 da suni sancı takıldı akşam 6 ya kadar çok zorlanmadım lavaboya gidicem dedim gittiğimde baktım nişanım gelmiş doktor çok iyi dedi eşimle görüşmek istedim ağlayarak yanlarına gittim bunlar beni kandırıyor diye çocuk gibi ağladım 😂😂 eşim sarıldı sen güçlüsün falan gaza geldim neyse saat 7 8 gibi sancı arttı doktora dedim ben yatakta yatarsam hiç bir zaman doğuramam nst ile yatakta bağlı kalmak işgence gibi sancım geldikçe çömelip derin nefes alıp verdim bunu kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar çünkü başka türlü olmaz yan odadan başka biri de bağıra bağıra anne diyor Allahım kendimi bıraktım o kadın için dua ettim 😂 en son doktor geldi aferin sen böyle devam et sen Doğum yapıp gidersin o bağırmaya devam edicek dedi artık bende güç tükenmek üzere saat 12:30 gibi büyük tuvaletim yapıcam gibi ama bir türlü bir şey gelmiyor doktora yalvardım nolur lavaboya gideyim ya da epidüral yapın dedim hayır uzan epidüral için çok geç seni muayene edicem dedi çatıya baktı daha var dedi 🤦🏻♀️ Allahım. Allahım artık ıkınmam geliyor doktor bey doktor bey diye bağırıyorum kadın doktor geldi oda çatıya baktı tam açıklık dedi diğer doktor şok ne tam mı 😮 hadi bakalım Leyla dedim kim tutar seni 😂 başladım ıkınmaya yanımda kimse de yok şimdi doğursam bebek yatağa düşecek bir yandan da doktora sesleniyorum sonunda geldi 🙄 kontrol etti eliyle hemen hemşireye bağırdı çabuk yatağı hazırlayın bana da sakın ıkınma diyor gel sen ıkınma diye bağırasın var 😂😂 ama tuttum kendimi eliyle biraz açtı iğne yaptı uyuşturdu kesi attı hadi ıkın dedi izlediğim videolar geldi aklıma ve derin nefes alıp çenemi göğsüme yasladım nefesimi dışarı vermeden çok iyi gidiyorsun ama sakın bağırma dedi tamm dedim istemsizce bağırıyorsun çünkü 😬 bir kaç ıkınmadan sonra bebeğim su gibi aktı içimden Allahım böyle bir mucize yok o an bir tane olsa bir tane daha çıkartırsın 😇🥰 bebeğimi hemen alıp temizlemek için götürdüler bebeğin eşini de çıkardılar dikişlerim çok fazla olduğu için 01:10 da kızım doğdu saat 2 kaç geçe dikişlerim bitti 🤦🏻♀️ bebeğimi getirdiler dünya tatlısı birsürü saçı vardı 🧿 halbuki ben kel olucak sandım çünkü hiç midem yanmadı şuan 18 günlük olduk hem beşik sallıyorum hemde hikayemi yazıyorum 😂🥰 kızlar çok uzun oldu hakkınız helal edin ama ben bu günü çok bekledim ve herşeyi detaylı anlatmak istiyorum kızım 3300 doğdu 48 santim Doğumdan bir gün sonra sarılığı aniden kann uyuşmazlığından yükseldi bir gece ışık tedavisi gördü bol bol emzirmeden sonra geçti çok şükür ben yanlız olduğum için dikişlerim şişti hiç yatağa girmedim her işimi kendim gördüm ama siz mutlaka birini yanınızda bulundurun çok zor oluyor. 40+5 22.08.2019 ❤️ mucizem böyle gerçekleşti Allah tüm isteyenlere ve Şafak sayanlara nasip etsin inşallah bol bol dua ediyorum sizin için 🤲🏻🙏 hapyymom mezunu olduk ama burdan ayrılmaya niyetim yok çok öpüyorum hepinizi 😘🥰❤️🧿
Denizincani Leyliiii Aman Allahim her okudugum hikaye bir tecrube acaba bende Boyle guclu olabilecek miyim yada bu kadar sakin kalabilecek mym cok sey ogrendim onceden dogum anindan korkardm ama su an korkmuyorum Tek korkum o acilari nasil karsilayacagim of of sorular sorular
aslimutlu1 Leyliiii okurken , kafamda acaba bende böyle olur muyum diyorum 🥰 Rabbim saglıkla sıhhatli ömürler nasip etsin insallah 🙏🏻 Allah analı babalı büyütsün . Bide seni hep bu forumda görüyordum , hikayeni görünce tepki ; aha dogurmus 😁 sükür 🙏🏻
Leyliiii Deletedmom00170 ümidini hiç kaybetme Canım biz 4 yıl bekledik her zaman sabırlı ol mutlaka hiç ummadığın bir anda Allah yüzünü güldürür 🙏🤲🏻
Leyliiii Deletedmom00170 her güzelliğin bir acısı var Canım ama sabırlı olmak lazım bebeğin çıktıktan sonra dünyalar senin acı yok bişey yok 🤗
Leyliiii Denizincani insan sonunda kavuşacağı mucizeyi düşündükçe güçlü oluyor sana tek tavsiyem sancın geldimi ayakta çek derin nefes alıp bacaklarını açıp yere çömel bu en iyi çözüm Allah yardımcın olsun 🤗❤️😘
Leyliiii aslimutlu1 kızım doğmadan önce her gün forumdan foruma fink atıyordum ama şuan pek mümkün gözükmüyor 😂😂 çok şükür doğurdum Canım darısı sizin de başınıza ❤️❤️❤️
Tugcem92 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏼 Benim en cok dikkatimi çeken şey ise eşinizin evladına kızım diye bahsetmeniz oldu. Benim de annemle babam ayrıldı ve başkalarıyla evlendiler. Etkilendim sizin öyle demenizden nedense. Gerçekten çok güzel ve kutsal bir anne olacaksınız.
Mutire Leyliiii Allah analı babalı buyutsun canım. Herşey bir kenara beni en çok etkileyen kızım diye bahsettigin yazıların 😢🌹 Allah yavrularını bagislasin
Anneyimki Hayırlarla saglıkla büyüt canım.. Üvey kızına küçük bi kazadan dolayı bu denli üzülen birisi bence gerçekten anne olmayı hakkediyor.. Evladına güzel bakacagına eminim. İçindeki merhameti kaybetme nolurrrr.. Tanımadan çok sevdim seni. 💕
Leyliiii Anneyimki Biz tanışalı 3 yaşındaydı şuan 3. Sınıfa başladı ve beni annesi olarak biliyor öyle de kalıcak Çok tşk ederim canım 🥰😍❤️