Nursahozer Bende dayanamadım en sonunda doktora gittim evde duramıyordum ultrasonla baktı doktor idrarını hiç mi yapamadın çocuk bile görünmüyor neredeyse dedi o dereceydi yanii ikisini de yapamıyordum banada lavman verdii o rahatlattı birazcık ama halaa ağrı varr
asli_kerem Nursahozer bende 14 ün içindeyim aynı durum vardı. Haatta sanırım makatta da sorun var bu yüzden baya ağrılı oluyordu. Dün birkaç gün kurusu ve taze incir yedim birkaç saat sonra rahatlatmıştı tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun
nilly Nursahozer libelac al eczaneden sık kendine. Ben geçen hamilelikte köyde kalınca yapamadım yabancı yer diye sonra tabi işin içinden çıkamadım. Doktor vermişti bana libelacı
Nursahozer nilly banada doktorum magnesıom calsine diye bi ilaç verdi toz dün ondan içtim midemi bulandırdı ilaç kustum bi işe yaramadı yani
nilly Nursahozer o benim dediğim arkandan sıkıyosun bi çeşit lavman yani En zor mecburi durumlar için
Aysmnv35 Nursahozer canım kayısı ve ılık su tüket cok iyi geliyor ve mutlaka günde çorbasız öğün geçirme ve gün içinde posalı yiyecekler tüket üzüm kayısı şeftali gibi geçmiş olsun
Badevehande Ben çekirdek çintince ve bol çerez tüketince çok rahat çıkıyorum bide makat girişine vazelin sür canım psikolojik olarak kendine yapabilirim demelisin olmuyor diyip ağlama stres yapınca ben tuvalete çıkamam mesela
Beyzan738 Duygu_lu bende de iltihap çıktı idrarimi yapamiyorm 3 lt su icmeme rağmen napcam kızlar korkuyorum