Suhedaa Nursahozer bol bol şeftali yemeni tavsiye ederim canim kabizliga iyi gelir birde bol su ic muz falan yeme iyilesene kadar
Ozgemlym Nursahozer canım zeytinyağı ise olur ama ayçiçek mısır falansa boşuna içip mideni bozma hiç bide dokunur
Guguk Nursahozer Eldiven takıp zeytinyağı biraz içe sürün makat kasları uyarılır hem yumuşar. Ayrıca ılık suya kayısı ve ceviz atın yudum yudum için.
Suhedaa Guguk canim benim şeftali kabızlığa iyi gelir icinde cokca lif oldugu için bagirsaklari uyararak dışkının cikmasini saglar 👍 arastirabilirsin
edak Nursahozer ben duphalac şurupla rahatlamıştım tavsiye ederim çok sıkıntılı bi durum malesef geçmiş olsun😔
Guguk Suhedaa bildiğin ishal olunca yer düzeliriz biz de çok ilginç 😂 Çok fazla yiyince ishal oluyor diye biliyorum sadece
Suhedaa Hnfe internete yazinca bile cikiyor canim kabiza iyi geldigi bende doktorumdan duymustum birde tabiki yakinlarimdan
Guguk Suhedaa internete yazınca bende ishale iyi gelir şeftali kabız yapar çıkıyor hangisine inansak 😂
Suhedaa Guguk keşke ekran görüntüsü atılsa da bi atsam sana internette ne yazdigini 😂 demekki bünyesel o zaman
Guguk Suhedaa kız Bİliyorum şeftali kabız mı yapar ishal mi de bak %50 kabız diyo %50 ishal. En iyisi yememek 😂