Guguk Suhedaa tuhaf mı yorumlar 😃 valla Burda doğruyu söylemek tuhaf olmuş sizin normal yorumlar da bize tuhaf geliyor. Ben kimseye bilmeden bir şey yazmıyorum vicdanım da çok rahat özellikle darda kalanlara doğru bildiklerimi yazmaktan keyif alıyorum kimseyi de zorlamıyorum işine gelen inanır. Beni her postta gördüğüne göre sende her postta geziyorsun bi benim yorum tuhaf sizinkiler hep akademik makale maşallah
Suhedaa Guguk yanlis bilgi veriyosun demedim tuhaf dedim amaan bosver niyetim seni kırmak değil yanlış anlama iyi yorumlaşmalar 😂 yazmıştım ama görüyorum ki sen insanlari kirmak istiyorsun canim ya hadi sen doktorculuk oynamaya devam et bak yorum yaptigin kişinin de moralini bozmuşsun oda bu dertten sikayetci bende elestiri yapmadan once kendi yorumlarina bak
Guguk Suhedaa tuhaf nasıl kız merak ettim 😂 yok cidden kırılmadım. Benim de kırmak değil hepimiz hamileyiz kimse kimseyi üzmesin gerek yok. Biraz dilim ağır geliyor olabilir ama amacım kötü değil 👻
Suhedaa Guguk evet dilin baya ağır niyetin kotu deildir ama ben mesela iyi yorum yazmistim sana sen oyle yazinca bi kötü oldum en iyisi kavga etmeden tartismayi bitirmek 😂 insallah sende bende saglikla kucagimiza aliriz ne diyim
Deletedmom2224 Gsdebal ben bebek diyorum siz gaz 😊 ben gazimi anlayabiliyorum bende en ufak bir kabızlık dahi olmuyor gebelikte herkes anlar bence gazini şişkinliğini siz merak etmeyin benim vücudumu benden iyi tanıyamazsınız heralde değil mi ? Ayrıca tabikide hemen bebek karına çıkmıyor bunu herkes bilir ama şu uygulamalarda bile yazar 8 9 haftalıkken Rahim de bebeğe yer açılmaya başlar bu yüzden şişkinlik normaldir diye okumadınız mi hiç yoksa sadece forumlarda insanlara laf yetiştirmek için mi uygulamayı kullanıyorsunuz ?
Happymamizmir Guguk bence kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin nitelim doktor vs de değilsin böyle bir platformda da kimin ne kadar ne olduğunu bilmeden cahil demen en sağlıksız yorum olur! Daha fazlada iletişim kurmak istemiyorum☺️🙏🏻
Happymamizmir Neyse kızlar kötü niyetli değil kimse🙏🏻☺️ İçimizdeki meleklere saygımızdan tatlı davranalım ☺️ Herkes sağlıkla dünyaya getirsin inşallah ♥️Mutlu geceler🧸
Mrvgk fadimeozbas anladım aslında da şakasına şeyaptım ☺️ Bak ben de bir tez atayım ortaya bizde öyle bir göbek yağı var ki rahmin oraları falan hep doldurmuş rahim biraz büyüyünce göbek yağları dışarı doğru çıkıyor mecburen herhalde 😛 yoksa 3 aylıkken 6 aylık gibi niye duralım 😀
fadimeozbas @Mrvgk Olabilitesi çok yüksek 😄bak bende mesela göbek hiç yok zaten 45 kiloydum hep bekarlığımda hamile kaldım yeni yeni kilo almaya başladım göbek hiç yok öyle ince ki belim beş karış ama bir basen var 😂bazen diyorum ki acaba bebek göbeğimde değilde basenimde mi😂
Mrvgk fadimeozbas her kulunun bir derdi var işte 😀 nedir bu ‘G’ lerden çektiğimiz 😛 bebek kızsa basen daha da çok büyüyormuş 🤦🏻♀️🙊🙈😀
Hzr_7714 Deletedmom2224 Kesinlikle bende 13.haftayı bitiricem minik şirin bir karnım var. 1 haftadır bianda büyümeye başladı öncesinde şişkinliktir diye düşünüyordum şişkinlik olmadığını anladım.
Deletedmom2224 Hzr_7714 gaz sancısı ve rahatsız eden bir şişlik olmadığı sürece ben bebek göbeği olduğunu düşünüyorum diğerleri çok farklı çünkü rahatsız ediyor 😊
fadimeozbas @Mrvgk Bizde genetik bacım annemde halalarımda hepsinde var yeni olan bişiy değil ki orantı yok vücutta keşke teyzeme çekeydin gitmiş gelmiş onlara çekmişim😄
Bdjd Happymamizmir bendede karnim bir an sismisdi 2 ayda sonra cekildi simdi 17 haftaligiz halen karnim cok ufak yok gibi