msraaaaa Happymamizmir benim 3.ayım ve benimde karnım şişiıyor ama sabahları dümdüz oluyor galıba gaz dedikleri gibi normal 🤰🏻
Ipek34 Happymamizmir o göbek dediginiz gazdan oluyor. Ilk haftalar insan hazmedemiyor yediklerini . Şişlik oluyor. Yoksa o bebekten ya da kilodan degil
fadimeozbas @Mrvgk Anlatmak istediğim o değil😄 videoları izle bak anne yumurtalığından yukarı doğru çıkar kese karnına doğru ama şu an çok küçük henüz anne yumurtalığının olduğu kesimde henüz yukarı çıkmadı. En erken çıksa bile 10 hafta falan belki😄
Mrvgk fadimeozbas anladım aslında da şakasına şeyaptım ☺️ Bak ben de bir tez atayım ortaya bizde öyle bir göbek yağı var ki rahmin oraları falan hep doldurmuş rahim biraz büyüyünce göbek yağları dışarı doğru çıkıyor mecburen herhalde 😛 yoksa 3 aylıkken 6 aylık gibi niye duralım 😀
fadimeozbas @Happymamizmir Videolarını izle bak şu an çok aşağıda yavaş yavaş kese yukarı çıkıyor mesela karnının içi darsa en erken 11 falan çok hafif belirginleşmeye başlar🤗
Senemufuk Happymamizmir bende de öyleydi ama gaz canım o 😂bu yüzden göbeğin çıkıyor birazcık daha geçsin sende anlarsın
Guguk Happymamizmir iki aylık dediğin 8. Hafta mı? İlk üç ay bildiğin gazdan şişiyor yani şu an balon gibi olabilirsin tamamen gaz hormonlardan olan... ayrıca bismillah ne kilo alması gebeliği öğreneli 4 hafta olmuş olmalı bebek rahme yerleşti falan ne ara kilo aldın. 20. Haftaya kadar alınan kilonun bebeğe bir faydası yok şimdiden aldığın kilolar sana bir sürü risk karbonhidrat çok yiyorsan azaltmalısın.
Suhedaa Guguk ilk aylar bende 3 4 kilo almistim bazilari kilo veriyor bazilari aliyor normal oyle bismillah ne kilo almasi seklinde soylemeniz bence yanlış
Happymamizmir Guguk ne ilgisi var ya hemen olumsuz şeyler yazmassınız herkesin hamileliği bir değil bunu anlayın önce ☺️ Öyle olsaydı herkes aynı kiloda doğurur ve herkesin göbek çevresi aynı boyutta olurdu morel bozmak için mi yorum yaptınız pek anlayamadm ☺️
Suhedaa Happymamizmir ilk aylarda şişkinlik oldugu icin oyle canim bebekten degil yanii sonra iniyo sonra tekrsr buyuyo ama bu sefer bebekten ❤️
Guguk Deletedmom2224 tamam işte bizde onu diyoruz öyle durmanızın sebebi özellikle bu dönem zayıflayan sindirim dolayısıyla şişen bağırsaklar. Bebekten göbek belirginleşmesi değil karın ne kadar dar olsa da
Deletedmom2224 Guguk hanımefendi benim göbeğim inmedi hiç sürekli büyümeye devam etti . Kimseyle bu konuda polemiğe girmiyorum çünkü herkesin bünyesi farklıdır ben bebek derim siz gaz sıkıntı yok 😊
_kbranr_33 Ben 11 haftaya girmek üzereyim benımde oyleydı sıstı gıtıkce ındı smdı hafıf bı ayva gobegım var onuda sabah ac karna bıde yatarken anlıyorum hamıle kalmadan once yatınca gobegım dümdüz duruyordy smdı oyle degıl🙏🏻
Leyla_Alexandra sevval55 aynı durumu bende yaşadım .. şimdi 4 aydayım daha yeni yeni karnım belirginleşmeye başladı 😂🤰🏻
Guguk Deletedmom2224 ben iner demiyorum ki zaten çoğu kişide hiç inmez ama baştaki gazdır sonraki bebek. Aynen polemiğe gerek yok sizin epey erken çıkmış o kadar ama merak ettim hareketler ne zaman başladı o da mı erken
kevserk Happymamizmir 6.ayım bitti benim daha yeni yeni belli olmaya başladı ☺️ Siskinlik veya ödemdir hamilelik göbeği olması mümkün değil ☺️
Aycacmsr Ozgdnc bende 10+5 imdeyım benimde karnım baya buyudu hamile pantolonu gıyıyorum yanı hiçte gaz degıl galıba inecek gibi de durmuyor 😇
Happymamizmir Öncelikle ben açtığım için konuşmayı ben bir açımlama yapmak istedim kimse bebek göbeğimin şişlinliğinin hemen altında ve benim karnımda bu yüzden belirginleşti demedi ☺️ Yorumlarda da gördüğünüz gibi 🙏🏻 O yüzden kimse gazdır yada değildir die merak ettiğini düşünmüyorum ☺️ ben ne olduğunu merak etmedim bu şişkinliği anldığım kadarıyla herkes yaşıyor bunu öğrenmek istedim ☺️ Ne olduğunuda çok merak etmiyorum hamileyim sonuç olarak vücut değişiyor ☺️ O yüzden ne olduğunu açıklamaya gerek olduğunuda sanmyrm ama yinede teşekkürler bilgileriniz için kızlar ♥️
Gsdebal Deletedmom2224 sertleşti demeniz bilr gaz olduğuna örnek 😊 4 aya kadar bebk rahimde göbeğe dahi çıkmıyorki bi göbek çıksın ortaya 😊
Deletedmom2224 Gsdebal ben bebek diyorum siz gaz 😊 ben gazimi anlayabiliyorum bende en ufak bir kabızlık dahi olmuyor gebelikte herkes anlar bence gazini şişkinliğini siz merak etmeyin benim vücudumu benden iyi tanıyamazsınız heralde değil mi ? Ayrıca tabikide hemen bebek karına çıkmıyor bunu herkes bilir ama şu uygulamalarda bile yazar 8 9 haftalıkken Rahim de bebeğe yer açılmaya başlar bu yüzden şişkinlik normaldir diye okumadınız mi hiç yoksa sadece forumlarda insanlara laf yetiştirmek için mi uygulamayı kullanıyorsunuz ?
Suhedaa Guguk hahahah hayir seni tanimiyorum niye takip ediyim her posta tuhaf yorumlar yazdigin icin cevap veriyorum sadece 😁 tabiki yazabilirsin ama karsidakinide dusun morali bozulur
Guguk Suhedaa tuhaf mı yorumlar 😃 valla Burda doğruyu söylemek tuhaf olmuş sizin normal yorumlar da bize tuhaf geliyor. Ben kimseye bilmeden bir şey yazmıyorum vicdanım da çok rahat özellikle darda kalanlara doğru bildiklerimi yazmaktan keyif alıyorum kimseyi de zorlamıyorum işine gelen inanır. Beni her postta gördüğüne göre sende her postta geziyorsun bi benim yorum tuhaf sizinkiler hep akademik makale maşallah