ezehra Yesim_Aydin öyle valla bizim elimizde olan bir şey değil ki çok üzüldüm hatta bi süre kendimi eksik gibi hissettim ama artık düşünememeye çalışıyorum millet ne derse desin🤷♀️ 🤗🌸
Yesim_Aydin ezehra vallaha Ben kimseyi takmiyorum anlima ne yazilmissa onu yasiyorum bence takmamak lazim zaten yoksa gereksiz yere stres ve üzüntü yasar insan 😌
ezehra Nevim bence her şey kendiliğinden oluyo yapacak bişey yok ben herşey yaptım ama kanala girmedi çektiğim sancıyla kaldım. İnşallah sizin doğum sancılar başlayınca açılmayla birlikte iner🙏
Nevim ezehra inş çok istiyorum bende normal doğumu sezeryan istemiyorum sancim da Yok olmazsa suni sanciyla doguracam
juliya ezehra ayyy sukurler olsun cok duygulandım. benım daha 12 haftam var allahın ıznıyle sezeryan olcam ama
ezehra juliya zaman öyle geçiyor ki canım bakmışsın doğmuş 12 haftada öylr geçmiş 🤗 bende sezeryan okumuşsundur zaten hikayede Rabbim kolaylık versin inşallah 🙏
Gamzelianne1453 ezehra banada yumussma Var 1 cm aciklik dedi hizlami acilma oluyor anlamiyorum 3 gun onceydi bmm cnm
ezehra Gamzelianne1453 herkesin farklı bana dedi 3 4 saar içinde doğum sancım başladı 4 cm oldu ama gerisi gelmedi 🤦♀️
Ebiyim Allah sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmek nasip eder inşallah. Genel anesteziden ne kadar sonra kendinize geldiniz? Ben arkadaşımın doğumuna gitmiştim o an normal gibi görünüyordu bebeği emzirdi konuştuk falan fakat sonra bana ben doğum yaptım neden gelmedin diye trip attı. Sizde de böyle bir şey oldu mu? Ya da uyandıktan sonra kendinize gelene kadar saçmaladığınız bir şey olmuş mu 😂😬
ezehra Ebiyim aminnn canım çok teşekkür ederim 🌸 ben ameliyat masasınds kendime geldim 🤦♀️ acıyı hissettim bağırdım iğne yapın diye. Arkadaşınız gün mü almıştı ben 15 saat sancı ve suniden sonra bünyem kaldırmadı galiba çok kolay bi doğumum olmadı 😔 Allah herkese yardım etsin🙏
Ebiyim ezehra o da sancılandı gitti ama direk sezaryene aldılar onu. Ben en çok narkozun etkisindeyken saçmalamaktan korkuyorum da 😬🙈
Duuyguum ezehra kaderi güzel olsun hayırlı bir evlat olsun rabbim size bağışlasın iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah canm 🌹
ezehra Duuyguum aminnnn canım benim inşallah hepimizin evlaıdnı🙏🌸 Rabbim sana da sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏❤️
budi2205 ezehra çok güzel bir Doğum hikayesi, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etmiş, umarım herşey gönlünce olur!❤️ Allah analı babalı büyütsün, güzel güzel vakit geçirmeniz dileğiyle ❤️❤️
elifhifa ezehra Allah bağışlasın ♥️ yarım anne dedimiz ya ben çok üzüldüm o diyenlerede Allah en beterini yaşatsın. 35.haftalık hamileyim ne olacağımız belli değil ama banada böyle söyleyenler olursa takarım demekki sizin için bu kadar zoruma gittiyse... siz çok iyi bir annesiniz nolur üzülmeyin kıskananlar çekemeyenler be yılan dilliler hep oluyor malesef . Sevgiyle 🌼
ezehra elifhifa çok teşekkür ederim ne güzel kalplisiniz öyle 🌸 öylee valla insanlar o kadar kötü ki günlerce üzüldüm sezeryan olduğu için sanki çocuğum bnei sevmeyecek sandım farklı bir psikoloji 🤦♀️ ama Rabbim herkese hayırlı kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏❣️