ezehra Uzun uzun masallar varmış, sen bilmezken yazılmış. Kalbimde gözlerin varmış, sen görmezken çizilmiş. Baharda pembe çiçekler açarmış, teninde hayat varmış. Sana kavuşmadan konulmuş, uzun uzun dualar varmış. Seninle kabul olmuş. 🌸 Öncesinde apar topar yazmıştım hikayemizi şuan hissettiğim gibi yazmak istedim. Çok dualarım vardı kızıma kavuşmak için. 40+1 gün bekletti beni miniğim. Geleceği günü dört gözle bekledim, her gün biraz daha yaklaşmanın mutluluğu ile günleri saydım. Midem bulandığında da mutlu oldum kasıklarıma vuran ağrıyla uykusuz gecelerde bile mutlu oldum. Aahhh geçmeyecek gibi sanılan ama doğduğunda zamanın hızına yetişmediğim, sanki geçen günlerde doya doya sevmemişim diye düşündüğüm kızım. Çok zorlu bi süreçti 9 ay stres sıkıntıyla geçen bi hamilelik. Bişey olacakmı bugün hareket etmedi bugün bilmem ne olmadı diye diye doktorumu bıktırdığım zamanlar. Gidip kalbini dinleyip ağzım kulaklarımda geri döndüğümde ki mutluluk asla paha biçilemezdi. 9 ay boyunca kızım en güzel şekilde gelsin diye çok çabaladım. Yürüdüm spor yaptım masajlar hurmalar ama inatçı kızım kanala girmedi 🙈 tabi aksilik doğuma on gün kala taşınma telaşı çıktı annemin yanına gittim hastane doktor herşey farklı panik oldum. Devlette doğum yaptım ve inanın her devlet aynı değil ön yargılı olmayın tek kötü yanı sancı odasında çok kişinin olması ben içime kapandım stresten iyice kızım yukarı çıktı. Son 3 gece yalancı sancılar iyice başlamıştı hiç uyumuyordu gittim acile bişey yoktu. Doğum olacağı gün sabahtan akşam 6 7 ye kadar sancım vardı dayanamadım yine acile gittim yumuşama vsr dedi 2 saat sonra gel eve gittim sıcak suya oturdum 3 saat sonra gittim gece 11 12 gibi yine yok hatta doktor değişmiş bayan vardı azarladı açılma yok bilmem ne o kadar moralim bozuldu ki. Yatış yapalım günün gelmiş dedi dışarı çıktım bir sancı geldi dedim bu doğum sancısı ama yatış yapmadım hemen başka hastaneye gittim devlette kadın doğum üzerineydi sadece ce 1 saat içinde 4 cm açılmam olmuştu dayanılmayacak sancılar değil korkmayın benim tek hatam keşke evde daha çok bekleseydim ama korktum ilk olunca yetişemezsem diye. Acil aldılar ve 4 cm açılmam vardı sancı gelince gittiğimde ve saatlerce ilerleme olmadı 15 saat sancı çektim ve son 4 5 saat suni aldım yinw olmadı. Kızımın kalp atışlarıda çok artmaya başladı ve acil sezeryana alındım 🤦♀️ her muayene ettiklerinde şimdi dedim oldu kesin 5 oldu 6 oldu ama yok hep aynı. Size tavsiyem kendinizi sıkmayın bağırın rahatlarsınız. Ben içime ata ata son saatler artık sessiz sessiz bi köşede ağlamaya başladım psikolojik olarak çökmüştüm çünkü. Ebeler o kadar iyiydiki hadi öğretmen hanım sen güzel doğum yapacaksın diye diye motive ettiler beni ama olmadı 😔 Artık neyse dedim normal doğumu yaşamadım ama çocuğumu doğunca göreyim belden uyuştursunlar oda uyuşmadı ve komple bayılttılar 😔 kızımı göremedim odaya gittim yarım saat sonra gördüm odaya girince ebeyle o an dünyalar benim oldu yüzünü izleye izleye biran yanımda göğsüme koyarlarken kendime geldim öyle güzel öyle masum simsiyah saçları bembeyaz yüzü ❤️ o an dedim aşk bu öyle iliklerime kadar hissettim anneliği. Artık ömür boyu ondan sorumlu olacaktım. Çok şükür doğum şekli ne olursa olsun sağlıkla kavuştum yavruma millet tabii yarım anneymişim gibi davranıyor normal doğurmadığım için ama bende isterdim üstelik saatlerce sancı çekmişken. Herkese kulağımı kapadım ve tam 2 aydır güzel kızımın sevgisini doya doya yaşamaya çalışıyorum. 😍❤️ 15 saat boyunca o kadar dua ettim ki herkese evladı olmayanlara Rabbim evlat hamile olanlara kolay doğum nasip etsin diye. Zor ama o kadar güzel ki görünce çektiğim tüm acılar gitti sanki hiçbirini ben yaşamadım. Sadece ve sadece hamileliğinizin tadını çıkarın doğum şekli kilosu eşyası ıvırı zıvırı düşünüp stres yapmayın. Her şey ama her şey olması gerektiği gibi oluyor güzel anneler 🤗 uzun oldu kusura bakmayın inşallah Rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin. Sezeryanla ilgili soracağınız bişey varsa seve seve cevaplarım 🙏
Dilanserdar ezehra allah derdini göstermesin hayırlı bir evlat olsun 🙏🥰 Sorum şu benm nts sancım çıkıyor ama fazla hissetmiyorum sıfır açılma doktor dün rahimde yumuşama var dedi ama şuan hiç sancı yokk 40 haftamdayım açılma olur mu hemen rahim yumuşamışsa
Denizincani ezehra ah su dogum hikayeleri nasilda yasartiyor gozlerimi kurban olurum yaradana Ben baskasinin ewladi icin bu kadar hislenip aglayabiliyorsam kendi ewladimi dusunemiyorm cok mu duygusalim bu aralar yada hamilelik fitrati geregi olmasi gerektigi gibi mi bilmiyorum ama baskayim hemde bambaska bu zamana kadar yasamiyormusum yada bos yasiyormusum hamile oldugumdan beri teffekkur etmeyi ogrendim bu dogum hikayeleriyle bir damla Sudan dogdugumuzu we bunun nasilda buyuk mucizewi bir olay oldugunu we buna sadece we sadece Rabbimin ol demesyle olabilecegini Allahim ewladimi hayirlarla saglikla kucagima almayi nasip et hic bjr anneye ewlat acisi yasatma isteyen bekleyen herkese hayirlli ewlatlar nasip et ismi azamin hurmetine Amin Amin Amin ya Rabbel alemin.
ezehra Dilanserdar bana da öyle dedi 3 saat sonra gittim bişey yok dedi ama çıkınca doğum sancım başladı 1 saatte 4 cm açılmam oldu yumuşama varsa olur.
ezehra Denizincani aminnnn canım nasıl güzel yazmışsın sende. İnan kucağına aldığında daha da başka ona her baktığında şükrediyorsun öyle mucize ki. Karnından büyüyüp vajinadan çıkıp memeyle doyuyor Rabbim çok büyük 🙏 evladı olup kıymetini bilmeyenlere de Rabbim en büyük cezayı versin ne diyim. Rabbim sana da sağ salim kavuşmayı bu duygunu daha da artırmayı nasip etsin Allah 🙏❤️
Denizincani ezehra canim benim Amin insallah 🤲 Rabbim Sana da minik kusunla we Tum sewdiklerinle hayirli saglikli cok mutlu cok huzurlu bi omur nasip etsin insallah 😘
BaharTabih ezehra ne güzel anlatmışsın 🥰🥰 kızınla hayırlı ömürleriniz olsun inşallah rabbim bekleyen herkese bu mutluluğu tatmayı nasip etsin
ezehra BaharTabih aminnnn Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah tüm bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🌸
Yesim_Aydin ezehra hicte yarim Anne degiliz sezeryandan dolayi. Yüce Rabbim nasil nasip ederse öyle olur hersey 🌹
ezehra Yesim_Aydin öyle valla bizim elimizde olan bir şey değil ki çok üzüldüm hatta bi süre kendimi eksik gibi hissettim ama artık düşünememeye çalışıyorum millet ne derse desin🤷♀️ 🤗🌸
Nevim ezehra Allah bağışlasın rabbim uzun ömürler versin inşallah canım bende 40+3 oldum hala tik yok acilmam olmamış daha nts de hiç sancim çıkmıyor ama evde baya ağrım ve sancim var bende anlamadim bide bebeğim kanala girmemiş öyle dedi doktor ne yapmam lazım
ezehra Nevim bence her şey kendiliğinden oluyo yapacak bişey yok ben herşey yaptım ama kanala girmedi çektiğim sancıyla kaldım. İnşallah sizin doğum sancılar başlayınca açılmayla birlikte iner🙏