Mrv_ycgl Minikkkuzummm yusuf eymen diyo babası ama yusuf kelime anlamı olarak inleyen ah eden demekmiş oyuzden tereddutte kaldım ben biraz daha arastircam ismin anlamı etkiliyo ya karakterini.. siz tek mı koycaksiniz
Deletedmom00170 Esila-22 yiğit yada yağız ama ben Çocuğum olursa eşime de sorarım tabiki ama Fazıl Batur istiyorum
Ozlemsel84 Esila-22 Benim büyük oğlumun adı yağız doğacak olan oğluşumda Mustafa yiğit ☺️Babası çok istedi bana kalsa yamaç yada Yaman koyardım ama yiğit ismi güzel sadece herkes çok kullanıyor diye pek sıcak bakmadım 🙄
Didi6 Altuğ anlamsız değil ki. Tuğ eski Türklerde hükümdarlık simgesi. Padişahların başlarına taktıkları başlıkların ön tarafında bulunan tüy veya püskül biçimindeki süs. (TDK'de bulabilirsin anlamını)
Minikkkuzummm Mrv_ycgl ben de Ömer Eymen diyorum ama eşim tek isim olması konusunda ısrarcı.. Şimdilik tek olacak gibi gözüküyor
Esila-22 Mrv_ycgl Tek isim düşünüyoruz. İsim çok önemliymiş. Nerdeyse kaderini etkiliyormuş. İnsan korkuyor. İki arada bir dere de kalıyor. Her ağızdan da bir ses çıkıyor. Annem de müslüman ismi olsun diyor. Bu sefer kuran da geçen isimleri araştırıyorum. Tam tırlatmalık valla. 🥴
Tugbaplt Esila-22 benim bebeğimde erkek olacak insallah. Babasi ismini coktan koymuştu Berat Muhammed benim de hosuma gitti. Fakat esim benden once davranmasa bende ömer asaf ismini düşünmüştüm fakat kısmeti Berat Muhammed mis 😊
Canselozan Biz Atlas batın koymayı düşünüyoruz. Atlası dünyam anlamında batınıda Allah’ın 99 isminden biri olduğu için tercih ettik fikir olur belki sizede 🥰🙏🏻
Egeymen Biz de Eymen koycaz inşallah, çok isim baktım Bi tek Eymen'e içim ısındı anlamı da çok güzel abisinin adı da Ege uyumlu oldu hem 😀☺️
Esila-22 Egeymen Dönem isimleri vardır ya hani.. Eymen ismide 2019-2020 yılına damga vuracak gibi. Son zaman da çok sevilen tutulan bir isim. 👍🏼
Seyma0016 Esila-22 bizde ensar koyucaz inşallah anlamı "1. Yardımcılar, muavinler, müdafiler, koruyucular. 2. Medine’ye hicretle Mekkeli muhacirlere yardım eden, Medineli müslümanlara verilen ad. Kur’an-ı Kerim’de çok geçen kelimelerden birisidir."
SelmAlper Esila-22 şimdiden geçmiş olsun canım o isim bulma süresini biliyorum eşimle çok farklı isimler istiyorduk çok zor kura çekelim dedik herkes bir isin yazsın falan biz kura çekiyorduk beğenmediğim isim olunca yeniden çekelim diyordum 😂 en son eşime bir karar ver bende herkes gibi çocuğa kapı süsü yapmak istiyorum dedim direk Kayra olsun dedik zaten ben bulmuştum ismi ama eşim istemiyordu başta ama artık oğluşumuzu bekliyoruz 😍
Esila-22 SelmAlper Kura çekme fikri fena değilmiş 😁 sonunda işin içinden çıkamayıp, kura çekeceğiz artık 😂
nilly Nesexx Batın isminin tip terimlerinde anlamı farklı, bi de cezaevinde farklı bi mânâsı var. Bâtın şeklinde yumuşak a ile daha güzel bi anlamı var sanırım. Ama koymadan önce her yönüyle incelemenizi öneririm.
duygudorukbade 3 yasindaki oğlumun ismi.doruk eğer karnimdaki bebisimde erkek olsaydı yamaç koyucaktik