Aycan16 napiyorsunuz kizlar nasil gidiyor ikili taramalar yapildimi cinsiyetler ogrenildimi :) ikili taramamiz temiz cikti ve %99 erkek dedi doktorumuz :) aksamlari bir bas agrisi oluyor ve bel agrisi mide bulantilari azalarak devam ediyor
Mstfaslhn1234 Aycan16 bende yaptırdım 2 li test sonucuna yarın gidicem göstermeye benim de doktorum %60 kız dedi
Mucizem_1 Aycan16 bende bugün ense kalinligi ve burun kemiğine bakildi.100 de 51 kiz yuzde kirkdokuz erkek dedi.ikili test verdik.sonucumuz 10 gune çıkacak insallah.suan hersey güzel hamdolsun
Tnbarz Aycan16 bende 3 te gidicem ikili teste inş bişey çıkmaz belli cinsiyeti de söyler☺️☺️Dua edin ya rabbim gönlümüze göre versin inş
Mucizem_1 Aycan16 benimde bilanti kusma devam ediyor.belim değilde kuyruk sokumu batıyor benim.otururken yatarken yürürken hep batıyor.boyle olan varmı.dktra da söyledim pek bisey demedi.ama cok agriyor
Ayliz Ense kalınlığımız iyi olması gerektiği gibi sonucumuz daha çıkmadı yarın kontrolümüz var umarım cinsiyet söyler kaçıncı hafta da öğrendiniz cinsiyet
Kuskus Kaçıncı haftalardasınız cinsiyet için tahminde bulundu doktor? Ben 11 haftalığım ama puan erken dedi ikili tarama sonucum çıkmadı henüz
Aycan16 Kuskus bizim doktor baya ugrasti gorebilmek icin 12+4 ken gorduk tabi gobek kordonu veya eli degilse bizi yaniltmadiysa kesin demiyorum ama %99 erkek dedi doktorumuz
Deletedmom0022 Hic kilo aldinzmi bende 13 haftalik oldum ama dha karnimda ckmadi kilo da almadım ikili test yaptk sonuc haftaya cikicak☺☺
Aycan16 Deletedmom0022 malesef kilo almadim aksine 1bucuk kilo verdim hamilelik basindan beri ama gobegim cok azda olsa belli oluyor artik
Gozdeakan Deletedmom0022 ben 14+1 oldum kilo yok aksine iştahım yok hala karnım desen hiç yok zamanla olur herhalde
Zeyk 🖐🖐 selam herkese ikili sonucumuzu 12eylulde alicaz. Ama ultrason da iyi çıkmıştı ense kalınlığı falan rabbim her evladı sağlığıyla ailesine bağışlasın 🙏 14+1 olduk bugün henüz cinsiyet ogrenemedik 💞 Ve azalmayla birlikte bulantı kusmalarimda devam ediyor. İştahım yavaş yavaş açılmaya başladı. Çok kustugum için hiç kilo almadım ancak karnım da belirginleşti 💜
Medine_1992 Zeyk ay canım benim ne güzel inşallah daha da iyi olursun sonuçlarında güzeldir inşallah 🌸💕ben dayanamadım bugün sabah bir daha gittim doktora 😁😁
Zeyk Medine_1992 yaaa 🤗 özele mi gittin neler söylediler bakalim ya eşimin iş saatlerini ayarlayamadik ben bir türlü gidemedim tek de gitmek istemiyorm cinsiyet için bekliyorum öyle 😂
Medine_1992 Zeyk canım özel hastane evimin karşısında 😁😁10 gün olmayınca muayne ücretide almıyor markete cıkmıştım dayanamadım girdim minnak yüzüstü uyuyordu gayet iyi 14+3 çıktı bugün de dur foto atayım tipini yediğim kızışımın😁😁😁
Aycan16 Medine_1992 benim daha once 2 dusugum oldugu icin her hafta cagiriyor doktor :) hastane degil ozel muayneye gidiyorum ucret sıkintımiz olmuyor o yuzden ayda 1 odeme yapiyoruz ve 4 kere gormus oluyoruz bebisi :) ama haftaya hastaneye gecis yapicam o zaman sık sık goremicem diye uzuluyorumm