MuratZeynepDiner Aysealty tam olarak bahsetiğim ve anlatamadgm agrı bu☺ iyi çok sağol canm içimi rahatlattın
Aysealty MuratZeynepDiner 25.haftamda olmustu ilk su an 31.haftamdayım ara ara oluyor bebegin pozisyonuna göre.biraz yürüyüş yapıyorum sonra tatlı bişeyler yiyorum degiştiriyor pozisyonu☺
edagokhan MuratZeynepDiner bende öyle bi sorun yok bendede aynı ağrı bi haftadır var sanki gerilmekten gibi bende anlatamıyorum işte bende gittiğimde sorucam ama daha 10 gün var randevuya
HaticeankrKaya MuratZeynepDiner işte tam da orası 😔 tam olarak anlattın bence. Spor yapmışım da hamlamışım gibi hissediyorum.Doktor önceki muayenede bebek biraz aşağıda demişti.ondan sonra sıklaştı ağrılar.5.ayımı doldurmak üzereyim.Başka şikayetim hiç olmadı ama bu ağrı hepsine bedel gibi😓
MuratZeynepDiner HaticeankrKaya benmde bebegmn eşi aşağıda doğum yolunu kapatmamıs ama asaşıdaymıs demekki ondan oluyor
HabibeGlrmr Benim de cok ağrım oluyo 28. Haftadayız fakat benim daha üstte göbek altından asağıda sağ iç kemiği cok ağrıyo nedeni nedir bilemiyorum 😔
Malikinannesi MuratZeynepDiner Yoo canım kötü düşünme. Bebeğinin hareketleri iyiyse şu ana kadar bi sıkıntı çıkmamışsa bişi olmaz inşallah. Kötü düşünme kötü olmasın. Bacak arana yastık koy yatma pozisyonlarını sık sık değiştir. İnşallah sağ salim doğumunu yaparsın.