Sebahatmrtk Bence mantikli.. Devlet diyerek kötü bakmak istemiyorum. Ben devlet hastanesinde azarlıyor ediyor dedikler doktora gittim. Kadın gayet güzel ilgilendi, şikayetimi bile dinledi. Randevulu hastasıydım. tek tek odaya alıp muayene ediyor zaten.
Neyse ben tam odaya girerken bir tane kadın doktora diyorki benim muayene saatime yarım saat mi ne var beni erken alırmısın ocakta yemeğim evde kocama çocuğu bırakıp geldim. Doktor diyorki herkes sırayla alıyorum 5 10 dakika randevu aksayabilir kadın hala car car laf söylüyor doktora doktorda kızdı ona.
Ben çok memnundum sonra görevlendirmeye verildi başka bir ilçeye her ay hastaneden 1 doktor 1 aylık veriliyor. Neyse.. Bazen doktorların neye kızdığını sabrını da anlamak lazım diye düşünüyorum. Öyle saçma sapan davrananlar var ki doktor 1 kişi çağırıyor o kadınla birlikte 10 kişi girmeye çalışıyor doktor da kızıyor. Doktor görevlendirmedeyken başka bir bayan doktor buldum görsen küçücük gencecik ufak tefek 😂 Doktor sanmıyor kimse çok tatlı ilgili bayan. Çok memnunum. Tek sorunum yanımda kalacak bayan yok odalarda tek ve iki kişilikmiş sezeryan olma ihtimalim var bebeğim ters. Doktoruma eşimin refakatçi olarak kalabilirmi diye soracağım. Kimsen yoksa izin veryorlarmış diye duydum ama bilmiyorum.
Odaları tertemiz, hemşireler çok ilgili, bebek hemşiresi bebekle çok güzel ilgileniyormuş. Tanıdığım yaptı. Ben devletteki doktorların da ebelerinde çok zorlandığına inanıyorum. İşleri o taniki ama bazı insanlar işlerini o kadar zorlaştırıyor ki.. Devlette davrandığı gibi insanlar özelde ki doktora davransa özelde doktorda aynı olurdu diyorum. Ben 6. Aya kadar sanırım özelde kontrol oldum. İki doktorumuda çok seviyorum ama 2750 tl sezeryan doğum ve 105 tl muayene ücreti 30 tl nst akıl karı değil. Devlet zaten sgkdan ücreti kesiyor zaten özelde kesilen ücretin üzerine bir daha para veriyorsun.
Bence doktorun iyiyse senin içine de sindiyse kimseyi dinleme doğumunu yap. Doğum paranıda kenara at birikim olsun 😌