Mavilianne Dilanserdar Hastahane zaten yeni olduğu için de avantaj bizim için. Bende orada istiyorum canım hayırlısıyla 🥰
Dilanserdar Sebahatmrtk iyi gözlemle canm ben bu gittiğim yerde neredeyse bütün doktorları tanıyorum gidip gele gele ve bi güven geldi
Mavilianne Sebahatmrtk Doktor yorumlarına bakın gideceğiniz hastahanen öyle gidin. Dediğim gibi gerçekten yer önemli değil ama bu doktorlar 🤦🏻♀️
Dilanserdar Sebahatmrtk ben 1 defa gittim hiç memnun kalmadım büyük doktor doğuma gitmişti başka hemşire baktı bana kilosunu salladı cinsiyetine belli değil dedi 18haftalıktı 3dk durmadım odada hemen salma gönderme derdindeydi sinir olmuştum oysaaa ta nerden gitmiştim hastaneye onca yoldan
Sebahatmrtk Dilanserdar benim randevulu ilk gidişim olacak sadece kısa bi şekilde refakatci oldugum 2 gün boyunca yenidoganda ki kadınlarla muhabbet edip hep olumlu cevaplar aldığım için kafama koymuştum ama şuan vazgeçmek üzereyim..
Supermommy Sebahatmrtk ufak haftalarda kalp atısı dınletılmez Doppler ısı gonderıyor bebege zarar verme ıhtımalı var ondan kısa dınletmıstır gayette bılınclı bır doktormus ekranda attıgı gozukuyor zaten ben 13 haftada duydum kalp sesını dusun oda cok kısa yınede uzun dınletmedı.. Devlet hastanelerını sevmıyorum antipatik ve pis geliyor bana ozelde basladım ve dogumumda ozelde olacak
Supermommy Sebahatmrtk senınde canım yapacagın secımını allah ıcıne sındırsun ınsallah🙏🏻 Özelden şaşma derım benım fıkrımce
BuluttSecil Dilanserdar gebeliğimin ilk döneminde aşırı kusma şikayetim vardı. Neredeyse baygın şekilde Kadın doğum hastanesinin aciline gittim. 2 ebe vardı tedavi olacagıma bi de azar işitip çıktım. Herkes doğuruyor bir sen misin ana çekeceksin deyip yolladılar aynı gece ordan çıkıp özelin aciline gittim aşırı su kaybı yaşamışım doktor hemen yatış verdi ve bi kaç gün serum aldım kendime geldim.Ondan sonra devletin kapısına adım atmadım.
Dilanserdar BuluttSecil bazıları insan gibi davranmıyor şns işte tabi maddi imkan varsa özelde iyi ama benm öyle bir şansım yok ama çokk şükür iyi hastaneye denk geldim
BuluttSecil Sebahatmrtk hayır staj yaptım ☺️ Sağlık mezunuyum bende . İşi görmüş biri olarak bunları söyleyebilirim. Ama istisnalar oluyor tabi
Mavilianne AyseGulsum Doğumhanede ki doktorları gördüm. Bayramda oraya çıkmak zorunda kaldım gayet ilgililer iyiler için rahat olsun bende orada Doğum yapacağım. Ama devlet olduğu için hangi doktorun denk geleceği belli olmuyor
AyseGulsum Mavilianne ne bileyim belki doktor denk gelir içim rahat eder adını falan duyunca dedim Birde bi komşumun tanıdığı oraya gittiğinde kendi muayene old doktoru görmüş konuşunca o da girmiş Doğuma Ama doktorun adını bilmiyor
Mavilianne AyseGulsum öyle bir sey varmıymış hep farklı doktora denk geliyorum. Hepsi ilgili dediğim gibi ama hayırlısı bakalım
Nuraslanklc Sebahatmrtk özelinde devletinde iyisi kötüsü var🤷🏻♀️ Neden mantıklı olmasın takipte memnun biri olarak söylüyorum tabi doktorun iyisini de gördüm kötüsünü de çok şükür iyisindeym🤷🏻♀️Şans işi ama özele verecek parayı çocuğuma harcamayı tercih ederim (içinde olduğum durumdaki düşüncem ) tabi arayıp iyi doktor bulamasam mecbur özelide seçenek olarak baz alırım😌
Semooshh Doğuma dair bilgim yok henüz ama devlete gidiyorum şuan ki doktorum dan memnunum özellikle ona randevu, alıp da gidiyorum takipliyim onda yani . Her doktor bir değil azarlayan doktorlar hatta sekreterler bile var şans işi nasip, işi Allah iyilere rast getirsin. Doktoruma sorduğumda doğumla ilgili takipli hastalarıma sezeryansa ben gün, veriyorum yaptırıyorum dedi. Normal doğumu da ebeler yaptırırmış 🤷🏻♀️her hastane de böylemi dir acaba. Herşey normal giderken sonradan sezaryene dönse orda kim, varsa o yaptırcak demekki