Beyzz6 Senem06 aynen öyle doğru demiş doktorunuz lakin ilk gebelik biraz daha riskli olduğu için birde tecrübeli anneler illaki vardır diye sordum ama hep olumlu dönüşler aldım sizin adınıza da sevindim güzel güzel dinlenin inşallah 💌
Senem06 Beyzz6 ben ilk bebeğimi 9+2 kalbi durduğu için kürtaj oldum 5ay sonra hamile kaldım şuan 20+4 haftalığız ilk üç çok zor geçti doktorumun dediği tek Allah sana kucağına almayı kısmet ederse alırsın kısmet etmezse ne yaparsan yap alamazsın dedi ve taramaları yaptırırken de sonuçlara çok takılma sana layık olanı kucağına alırsın dedi öyle güzel yaklaşımları var ki doktorumun bende de onun rahatlığı var Rabbim gönlünüzce olanı versin
BsraKavazYedek Valla ben 4,5 aylik hamileyken avrupa tatiline ciktim uzun suren ucuslar ve yuruyerek gezmeler vardi ama allaha sukur bir sorun olmadi🙂 sadece 2 saatte bir yarim saat dinlendim, doktorum izin vermisti.
Ayse_ Bişey olmaz Allahın izniyle canm son ayımdayım ben 8. Ayımda gittim geldim çok şükür bişey olmadı yollarda kar dan dolayı biraz sıktım kendimi ama çok şükür sağ ssalim yapıp geldik hamileyken gidilmesi gerek herşeyden uzak güzel oluyor dinleniyosn farklılık oluyor