Beyzz6 Arkdaslar tatile gitmek istiyoruz tabi zamanı gelince doktorumuza danışacağız lakin sizden fikir almak istiyorum hamileleğinizin 5. 6. Ayında tatile giden oldu mu bi risk var mı
MucizemE Beyzz6 valla canım bende Nisa’n ayı gibi gitmeyi düşünüyorum şuan 4 aylık olduk o zaman beş ay felan olacak bir sıkıntı olmazsa bende gidicem doktoruma danışıp çevrem de giden çok İnsan da oldu doktora sorup tabi 😊
elifincennetkusu Beyzz6 sanmıyorum 😊 valla benim bebisim yazın doğacağı icin ben 9 aylıkken bile giderim diye dusunuyoruum😂
Ogut1996 Beyzz6 hic bisey olmaz canim kontrollerinde sıkıntili bisey yoksa ucaga bile rahatca binebilirsin 5 aylik hamileyim yeni geldim kibris tatilinden cok guzeldi kanama agrin ve erken dogum riskin yoksa bisey olmaz 7 aydan sonra doktor raporu gerekli gidebilmen icin kendini yorma sadece 🙂
Senem06 Beyzz6 24 Mart 6 aylık olacağız ve kısmet olursa yurt dışına çıkacağız doktoruma sordum gidebilirsin sıkıntı olmaz olacağı varsa her yerde olur dedi
Ece06 Ben şöyle düşünüyorum gidin bence çünkü hemen hemen bunu herkeste görüyorum gidenler çok be inanılmaz müthiş anılar biriktirirsiniz bizede nasip olursa bizde gitmek istiyoruz inşallah.. yinede danışın tabi ki doktorunuza
Beyzz6 Ogut1996 evet canım onuda duydum açıkçası etrafımda insanlar tehlikeli olabilceğini söyledi lakin aksine daha iyi bir dinlenme ve psikoloji rahatlaması oluyormuş
EmineeMirayy95 Ben 5.ayimda gittim yani geçen ay bi sorun olmadi cok şükür hatta ucakla gittim geldim tabi doktorumun onayiyla.
Oykubrkn Ben 22.haftamdayım uçakla memlekete geldim doktora sormuştum bişey olmaz demişti. Bence bu ayların keyfini çıkarın gezin tozun 🤩
mlssrn Valla ben 5-6 haftalıkken gitmiştim yaz tatiline çok da güzel oldu sonrasında da gittim... 30.haftada da kar tatiline gittim👍🏻👍🏻 Allaha şükür bir sıkıntı yaşamadım👍🏻
Beyzz6 mlssrn oh vallahi sizin yerinizide bi oh çektim ne kadar iyi yapmışsınız inşallah banada nasip olur🙏🏻
Beyzz6 mlssrn kesinlikle inanıyorum ve geçen sene balayına da gidemedik kaza bela oldu düğünümüzde artık hakettiğimizi düşünüyoruz ☺
Beyzz6 Senem06 aynen öyle doğru demiş doktorunuz lakin ilk gebelik biraz daha riskli olduğu için birde tecrübeli anneler illaki vardır diye sordum ama hep olumlu dönüşler aldım sizin adınıza da sevindim güzel güzel dinlenin inşallah 💌