Cigdem07 Ecrinnisa Hazırlıklar tamam herşeyi alındı zaten ☺️ Biz sadece oğlumu bekliyoruz. Benim ilk cocugum daha 🙏 allah bağışlasın sizinkileride 🌸🙏
Badevehande 28+4 bizde kızımla hazırlıklarımızı yavaş yavaş tamamlıyoruz 🌸 Ama tabiki ne kadar alsam da hep bi yerden bi eksik çıkıyor 2,5 ayda hallolur diye düşünüyorum 🌸
Cigdem07 Badevehande Eksik hep çıkıyor aynı çeyiz gibi eve yerleşirsin ama eksik bitmez aynı öyle şuan ☺️
kusyurek Zzynnp mide yanması var hala bide bacak ağrılarım oluyo bazen. Artık ayakta duramıyorum alışverişi de son anlara bırakınca gezmek çok zor oluyo benim için 🙈
Ozlemfehmi Cigdem07 31 haftadayim geceleri uyuyamiyorum agirlastim sagima yatsam bi sure sonra sag tarafim aciyor soluma asla uyuyamiyorum surekli su iciyorum tuvalate gidiyorum geceleri uyku haram oldu 🙄 onun disinda cok iyiyim sukur 😊
Cigdem07 Ozlemfehmi Aynı kaderi paylaşıyoruz bacım 😂 bende öyleyim ama bi sağıma bi soluma yatıyorum sürekli dönmekten yatamıyorum ani dönme yapamıyorum zaten illaki dogrulup öyle sağa dönmem gerekiyo 😂
Semooshh 28+3 şuan 😊 genel olarak, fena sayılmaz Ama bahsedildiği gibi çok hareketli değil, Benim, kızım, beni, pek rahatsız etmiyor 😄 iyi bişeymi kötü bir şey mi, bilemiyorum. Hazırlıkları yapıyorum Ufaktan alışverişe başladım dolabı falanda geldiğinde yerleştiricem yıkama işleri 30lardan sonra nasipse. Doğum şeklimle ilgili hiç bişey konuşmadı doktorum muallaktaym bu daha tedirgin, ediyor beni 🤷🏻♀️ sezaryen yada normal diye Bi iddam yok İlk olduğu için, 😂 her ikisininde üstesinden gelirim diyorum kendime o şekil de kendimi cesaretlendiriyorum. Ailelerden ayrı şehirdeyiz en fazla gelip kalıcakları 1.yada 2hafta geri kalan zamanda üstesinden gelmem gerekiyor Oyüzden iyi kötü, tüm, hikayeleri okuyup kendimi ona göre hazırlamaya çalışıyorum çok çok araştırıyorum. Rabbim kolaylık verir inşallah sizlere de banada 😍😍😍😍
Hamzaeymen_donmez Cigdem07 merhaba bende 29+3 oldum bende oğluşumu bekliyorum detaylı ultrasonda daha net görücem ins biraz zayıf dedi doktor ayından geri geliyomus inşallah düzelir bol bol dua edin bana ☺️☺️
Cigdem07 Hamzaeymen_donmez Detaylı ultroson icin geç kalmamışmısın ? Yoksa bu haftalarda yapıyorlarmı ? :/ ben 19. Haftamda girmiştim mesela şükür herşey yolunda 🙏
Hamzaeymen_donmez Cigdem07 evet öyle ama doktor istedi bide önceki yaptırdığımı gösterdim ben hicbisey anlamadım bundan dedi tekrar istedi canım yaa bide şey suyu az görünüyormuş bebek etkilenmiş mi diye bakacaklar eğer etkileniyosa erken doğum olurmuş o yüzden
Duyguhakan Cigdem07 bizde 30+4 olduk kızımla.. 😊 Gece kramplarla geciyor maalesef ama çok şükür çoğu bitti azı kaldı kavuşmaya gün sayıyoruz 🤰🤗🧿
Cigdem07 Duyguhakan kramp hiç yaşamadım çok şükür ama duyduklarım var çevremde çok kötü diyorlar. Allah yardımcınız olsun ❤️☺️
Cigdem07 Gamzesolmaz Krampsa eğer magnezyum eksikliğinden olabilir doktoruna söyle bence bi takviye versin. 👍 bende hiç olmadı mesela öyle şeyler .
Duyguhakan Cigdem07 inşallah hiç yaşamazsınız gerçekten çok zor insan aglayacak duruma geliyor agrıdan 😊 annelik gercekten çok zor 😊
Cigdem07 Hamzaeymen_donmez Aaa anladım canım kötü düşünme hiç bi zaman zaten az zaman kalmış şunun şurasında allahın izniyle alırsın kucagına 🙏❣️ havuç suyu çok iyi diyorlar su azalma konusunda edindiğim bilgi aklında bulunsun 😉
Gamzesolmaz Cigdem07 benim sadece sol ayagimda oluyor böyle bir anda düşecek gibi oluyorum belime vuruyor ama hamileligimin başından beri var suan azalmış hali
Hamzaeymen_donmez Cigdem07 inşallah düzelir bana da meyve suyu iç sulu meyve ye dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi bakalım ne diycek havuç suyunuda deniycem çok teşekkür ederim Allah herkesi hayırlısıyla kurtarsın içinde bizide ☺️