Arin21 allah yardımcın olsun canım bende 37haftalıkken gecen sene ekimde oğlumu kaybettim dünyam başıma yıkıldı psikolojim bozulmuştu sonra 3 korunduktan sonra bebek istediğimi belki bu sayede kendimi iyi hissediceğimi belirttim ve bazı testler yaptırıp özele gitmeye karar verdim koskoca 9 ay hiç bişi bilmeyen bn bi anda testlerde hormonumun tembel oldugunu çocugun bu yüzden ölme ihtimali yüksek oldugunu sölediler. Doktoruma başvurmamla birlik te o ay korummadığımı söyleyip iki hafta sonra gittiğimde hamile oldugumu öğrendim ve coraspinle başlayıp kalp atışını duyunca doğana kadar oksapar iğneye başlattı tedbir amaçlı. Ama kalp atışını duyunca dünyalar benim oldu ve suan 31+5 olduk çok şükür 🙏🧿🧿🧿🧿 inş sende bu haftalara gelip sağ salim cocugunu alırsın kucagına allah ewlat acısıyla sınamasın çok kötü 👎😢 bu arada oğlumu kaybedtttim ama allah nur topu gibi kız ewlat nasip etti bana da ve suan 5 hafta belki de daha az bi zamanım var doğuma allah yardımcın olsun🧿🧿🧿 nazar değmesin 🧿🙏🙏🙏😇😇😇🎈🎈🎈