Arin21 bende 20 haftalik oğlumu kaybetmiştim kalbi durmuş karnimda. Acısı hala ilk günkü gibi kalbimde yakip kavuruyor. Ilk gebeligimdi biz hemen araştırdık bebeğimi patalojiye gönderdik ardından doktorumu degistirdim bir sürü prof. İle görüştük ve yaptirmamiz gereken tetkikleri yaptırdık bende genetik translokasyon ve ileri derece pıhtılaşma cıktı. Ömür boyu kan sulandırıcı kullanmak zorundayım. Çok şükür şuan hamileyim 21 haftalık başından beri hem prof bir perinataloga hemde özel hastanede çok iyi bir doktora gidiyorum. Yüksek riskli bir gebeliğim var her hafta kontrolüm oluyor yakın ve sıkı takip ediliyor. Doktorumun öncelikli hedefi 30. Haftaya ulaşmak. Günde 2 kez 8000 lik oksapar+ coraspirin kullaniyorum. Biz diyarbakirda olduğumuz için doktorum sadece devlette yapılıyordu eşimle yaptirmamiz gereken testler orada yaptırın dedi. Onları hem üniversite hem de eğitim araştırma hastanesinde yaptırdık hiç bir problem olmadı sağolsunlar çok yardımcı oldular. Normalde yasal prosedürde en az 2 düşük istiyorlar ben kanser falan geçirdiğim için geri cevirmediler. 20 haftayı geçene kadar nasıl bir stres içindeydik anlatamam ki hala da öyle. Bebeğimiz bir doğsun kucagimiza alalim herhalde o zaman rahatlayacağız. Rabbim inşaallah hepimize sağlıkla minnaklarimizi kucagimiza almayı nasip eder. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın 🙏 bu arada gebelik kayiplari olanlarin sadece genetik ve trombofili paneli değil bağışıklık sistemiyle alakalı da bir suru tetkik var onları da yaptırması gerekiyor.