35ilknur35 Mutire Allah’a çok şükür Kuzum iyiyim bebeğimi kontrol ediyorum sürekli kıpırdamadı bir oynadın diye bir sürü şey yapıyorum
Btl41 Minikbebis evet şuan çatlak yok bende para biriktirip yaptırcam çatlak tedavisi 1 ay önce doğum yaptım çok kötü oldu
Mavilianne Minikbebis Hindistan cevizi yağı iyi geliyormuş simdi gördüm bir yerde. Bende alışkın değilim yani ilk hamilelik 😂 Hayatımda göbeğim de olmadı öyle 🙈 Başta zeytinyağı vücut sütü kullandım ama baktım çatlıyorum saldım açıkcası 😏
Semradarici Mavilianne hindistan cevizi yağı kötü kokuyor..belli bir süre kullanınca inan mide bulaniyor 🙄🙄artik goresim dahi yok 🤦♀️🤦♀️
Mavilianne Minikbebis Deri kalitesiyle alakalı bir durum gerçekten çatlayacak bir deriniz var ise. İstediğimizi yapalım yine çatlıyorlar. Ben 3 gece de çatlamıştım
35ilknur35 Mutire bilmiyorum ki çok korkuyorum burda okuyorum kordon dolanması falan oluyormuş çok Telaş yaptım inşaAllah birşeyi yoktur 😔
Mutire Minikbebis canım ya bana çatı falan hiç birşey söylemedi sana dedi mi şu tarihte yapicam diye. Kızım şu an normal doğum pozisyonunda , normal çok istiyorum hayırlısı inşallah sen