Sekine95 Kizlar nasil gidiyo sorun yasayan varmi cantalari hazirladiniz mi neler koydunuz benim sezeryan olcak dogumum18 nisana geliyor yikiyorum suan kiyafetleri siz neler yaptiniz
zlemAtAcar Sekine95 ben herşeyimi hazırladım Can'ım. Odaso hazır. Çamaşırlarını yıkadım. Ütüledim. Hastahane çantamız hazır. Hastahane süsülemelerimiz herşeyimiz tamam 🤗
Esravaiz22 Sekine95 canım benimde odaları filan hazır herşeylerini yıkadım ütüledim ama çantayı hazırlamadım daha 🙂 Rabbim hepimize kucağına almayı nasip etsin 🙂
Svcnn Sekine95 ben 32+6 oldm hala cantam hazr degil dogum 40 haftada olursa 20 nisana denk gelyr ama ilk.dgumum 38 haftada olmstu buda kiz kizlar erkn olr derler ama bilmiyrm bakalm hayrlsi ins
mervebalandi28 Bende yeni girdim 32 ye bebegin esyalari hazir bnmde pijama takimlarim hazir ama henuz yikamadim birazcik gecsin bakalim daha 6 haftamiz var 15.gun sonra sezeryan gunumu alicam nisanin kaci bakalim 😊
zlemAtAcar Benhepbeklerim Can'ımı fotoğraf olarak atabiliyorum . Ajandada var. ozlemats_ buradan atabilirim dilersen
Sekine95 Svcnn hayırlısı canim insallah bence en azindan hastane cantana koycaklarini hazırla ne olur olmaz Allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin
CeylinEsila Biz 31 ‘in içindeyiz. Maşallah herşeyi hazırlamışsınız☺ Benim oda takımı gelecek onu bekliyorum. Ozmn yıkayıp ütüleyip hastane çantamı hazırlıycam. Daha eksiğimde bitmedi. Ağırdan mı alıyorım🙈🤣🤣🤣 şuan kendimi çok rahat hissettim
gunaynur Sekine95 ben yıkadım ütüledim her şeyini ama daha çanta hazırlamadım 😫 haftaya izne ayrılıyorum son hazırlıkları izinde yapcam inşallah 🙏🏻
Sekine95 gunaynur olur canim cok keyifli bişey insan kendini cok mutlu hissediyo hayirlisiyla kucagimizada Almayı nasip etsin Allahim
Svcnn Sekine95 aynen valla bugun aksamustu butun alinanlari yikadm(hem agladim hem makineye attm duygusala bagladim o an nedense artk dgumun yakin oldgunu mu hissettm kiyafetler yikannca bilmiyorm🙂)serdim askiliga icerde kurutuyrm 30 derecede yarm saat attm acik renkleri ayri renklileri ayri attm cantaya koymasi kaldi yarn utulerm ugras olur banada