Cansu85 Msnonstop karataş hastanesi arzu akar.6. haftamdan beri takibimi yapıyor risklş gebelik yaşıyorum. Tavsiye ederim.
Feyzaselh Msnonstop Ege Yaşam Hastanesi Dr Kadir Fatih Uçar Egepol Hastanesi Dr Cem Büyüktosun Hayat Hastanesi Dr Fatih Tuncel Çınarlı Hastanesi Dr Reşat Bozoklar
Kuzulkurt Feyzaselh bende Fatih beye gidiyorum Ekim’de detaylı ultrasona giricem. Fiyatını ve ultrason kaydını cd olarak ya da USB olarak veriyor mu bilginiz var mı acaba?
Cansu85 Karan merhaba bende karataşta takipteyim Arzu hanımdayım. Doğum fiyatları içindemi söyledikleriniz hiç duymadım bilmiyordum
Karan Cansu85 içinde diye biliyorum, bu arada zam gelmiş muayene 80 tl olmuş sanırım doğum ücretlerinede gelmiş olabilir. Onu daha öğrenemedim
Feyzaselh Aysmnv35 ablam belediyede çalışıyor bütün arkadaşları orda Doğum yaptı. Ve doktordan çok memnunlar ama kliniği var mı bilmiyorum sorarım
Ozlembjk Aysmnv35 merhaba reşat beyin özel muayene salonu vardi ama kapatti şuan sadece cinarlida çalışıyor ve size tavsiye ederim ablamin sezeryaninida o yapmisti mukemmel bi doktor benim oğlumda da kontrollerime ona gidiyordum 12.haftaya yeni girmistim cinsiyetini söyledi kesinmi diye sorduğumda ben ne diyorsam o eğer tersi cikarsa ben bu işi birakirim 😂 kendine güvenen insanlari severim
Aysmnv35 Feyzaselh Reşat bey icin bu gün aradım sordum Ekim’e randevu veriyor cok hastaya bakmıyormuş teşekkür ediyorum ☺️
Cansu85 Karan yok canım doğum ücretlerine ocakta geliyormuş. Arzu doktor da 95 tl şuan ssk veya yakınına. Neyse kontrolde öğreneyim doğumun içinde neler var diye.
Merve9335 Karan bende arzu hanıma gidiyorum kendisinden çok memnunum biraz fazla yoğun ama buna rağmen çok ilgili.Muayne ücretleri 95tl oldu doğum ücreti aynı
nagolinda Msnonstop pr dr ali baloğlu. Yazahanesi alsancakta. Çınarlı ve kent hastanelerini kullanıyor doğum için. Mükemmel bir adam. İç kanama geçirdim beni ölümden kurtardı. Yumurta sayım az idi verdiği ilaç sayesinde tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım. Hiç pişman olmazsın. Git derim
MrsG Mr1517 canım bişey sorcam. Benim doktorum özelde ama doğum Egepolde olacak hiç gidip de görüşmedik de ama bu oda süslemesi CD vs yazdıkların için önceden görüşmek gerek mi? 3100 fiyata dahil bunlar da?
Mr1517 MrsG Ben şöyle diyim , ben gittim fiyat aldım oranında hastası olduğum için bana hangi doktor diye sordular doktordan doktora fark ediyormu bilmiyorum benim doktorumda 3.100 o dediğim hepsi gene herşey dahildir ama doktordan doktora işte bilmiyorum 🤷🏼♀️ fiyatı
MrsG Hmm anladım canım.. Benim doktorum da 3100 dedi Hastane için o zaman standart fiyat heralde, kendi ücreti ayrı çünkü. Yine de bi sormak lazım. Sağol 🙏🏻
Zeynep_eylul Mr1517 bende gökalp beye gidiyorum 2. Dogumum benim ilk dogumumdada onu tercih etmiştim iyi bir doktor 🖤