Mesa33 R_abia progestan zaten kullanıyordum. Ben de vajinal ölçüm yapar diye bekledim ama yapmadı. Hafta içi bi doktora daha soracağım böyle olmuyor iki gündür moralim bozuk
Sulee123 Mesa33 21 hafta erken ama uani dikkat et başka doktor kesin git hastane alır belki korkutma anlamında anlama şakın benimde 30 haftadan erken Doğum riskim vardı kesin doğar dedi doktor çok şükür 37 geldik üstüne düşüp dikkat ettim hep yani
Sulee123 Mesa33 benim ayağı öyle oluyor yani sağ yada sol tarafıma yumurta gibi oluyor birde toplanma olayı poposunu yapıyor yani pozisyonunu doktora sor orda ne var gibi ben o şekilde çözdüm ittirmesi ile toplanması farklı oluyor
espalp Sulee123 erken doğum riskim yoktu sadece işte bütün gün ayakta kalıp yorulduğum için önlem amaçlı kullandım 30.haftada bıraktım 👍🏻
ikizannesi_ Sulee123 bnde 17.ci haftamdi galiba onda başladım benimki ikiz gebelik olduğu için erken doğum olmasın diye yazdı doktorum doğum zamanına kadar kullancaz demişti..🤷
Babymam Sulee123 34. Haftamdayım günde 2 tane fitil 2 günde 1 de iğnesini kullanıyorum erken doğum olmasın diye 36. Haftada kesiceğimiz söylede doktorumuz