shrbrk Denniz 0insallah atlatırsın canim ileri zamanları düşün kendine benzeyen bir bebek düşün hayaller cok guzeldir bazen🙏
Alarasel shrbrk ay onu bnde pek izleyemiyrm buyuzdn esra erolda öyle heleki belayet davalarında annelerin yavrularına kavuşması😪😪😪
okyanustakibulut shrbrk 3 ay icerisinde belki 10 kez sinir ve aglama krizi pesinede panik atak krizi geçirdim 😂 hemde sacma sapan sebeplerden hormonlar sanirim ama bebeğimiz 4.5 ay olana kadar tam olarak yaşadıklarımızı hissedemiyor ve duymuyormus o yüzden icim rahat
shrbrk okyanustakibulut haha iyi bari bende mi rahatlasam.beni aglatani ısırmak kanatmak istiyorum cok kinliyim😂😂
okyanustakibulut shrbrk yap yap rahatliyor insan 😁😂 benimkinin sinir krizi sonucu kollari boynu kedi saldirisina ugramis gibi oluyor hahah
Ozican shrbrk bende şaşkınım valla normalde aşırı tepkiler veren bir insanım ama stres çok zararlı hep bilinç altımda bu var.
Asya30 Sakın canım o hatayı yaptım ben hem senin gibi yırtmadımda kendimi sarece bağırdım çağırdım karnım gerildi dörtbuçuk aylık bebeğimi kaybettim bin pişmanım ama elden ne gelir😢psikolojim bozuldu 3 yıldırda hamile kalamıyorum