Deletedmom00170 Merve9090 gecikirde regl olursan yapma ben 2 gun geciktim 3 unde olmam gerekirken 5in sabahı oldum mesela beklemen en doğrusu
Melike37 Deletedmom00170 hamile değil çünkü 1 ay geçmiş aradan ve adet geçikmesini bekleyip kan vericek sonrasında isterse maydonoz suyu kullanabılır
Melike37 Merve9090 kuzum google hızlı resim yükle yaz sonra resmı yukle altan 2. Bağlantıyı kopyala buraya yapıştır
Deletedmom00170 Merve9090 özelden atamazsın ama googleye hızlı resim yaz ilk linke tikla fotoyu yukle en altta direk adresi var kopyala at buraya yapışır bizi de etiketle ki gorelim @ yapip kullanici isimlerimizi yazarsan etiketler
Merve9090 Melike37 https://hizliresim.com/RgN3qR Bu şekildeydi geçtiğimiz ay yumurtlama günü falan bi bakmanizi istedim de
Deletedmom00170 Melike37 kuzum yumurtlamadan 3 gun once ve sonrasi derler ya o yuzden gecikmeyi beklesin bu ay olduysan eylül de hamile değilsin
Merve9090 Melike37 hayir yumurtlama günü 30 ağustos mor olan doğurganlık yuksek maviler ise orta derece