Deletedmom00170 Merve9090 elbette yardimci oluruz kuzum bizi etiketlersen daha rahat görürüz sorularini
Merve9090 Melike37 bu aldigim erken gebelik testi adetten onceki 6 gune kadar kesin sonuc gosteriyormus bende denemek istedim
Deletedmom00170 Merve9090 elbette yardimci oluruz kuzum bizi etiketlersen daha rahat görürüz sorularini kuzum yeniden test yapmissin yoksa olmamıştır zaten
Melike37 Merve9090 verıyor kuzum bıde ilişkşden 10. Yada 15. Gunde gösterıyor sende olsaydı coktan çıkardı içini ferahlat artık kuzucum♥️♥️♥️♥️
Deletedmom00170 Merve9090 elbette yardimci oluruz kuzum bizi etiketlersen daha rahat görürüz sorularini kuzum yeniden test yapmissin yoksa olmamıştır zaten
Deletedmom00170 Merve9090 elbette yardimci oluruz kuzum bizi etiketlersen daha rahat görürüz sorularini kuzum yeniden test yapmissin yoksa olmamıştır zaten reglin gecikmezse olmuşsan eğer yoktur ama korunun kuzum en iyisi
Merve9090 Melike37 anladim cok tesekkur ederim ve bu arada sizce olabilmek için maydanoz suyu falan kullanmalı miyim Melike37
Melike37 Merve9090 yoktur kuzum çünkü o testın çıkarması gerekıyordu he geçikirsende gidip tekrar kan ver kuzum daha ıyı ıcın rahatlasın sen yoksa böyle kendini yiyip bitiriceksin gülüm
Merve9090 Deletedmom00170 evet bende de sorun var uygulamadan sanirim tamam oyleyse gecikirsem ve geciktigim halde regl olursam yine de test yapayim degil mi ve sizce maydanoz suyu kullanmalı miyim
Deletedmom00170 Merve9090 kuzu gecikirsen bu ay gecikme gunu bende 2 gun sonra oldum bekle baya 5 gun falan gecikirsen yap hiçbirsey yapma bekle sadece kac gunun kaldi
Deletedmom00170 Merve9090 gecikirde regl olursan yapma ben 2 gun geciktim 3 unde olmam gerekirken 5in sabahı oldum mesela beklemen en doğrusu
Melike37 Merve9090 ne demek kuzum♥️ Kuzum hamile olup olmadıgını adet gecıkmenı yasa sonra test yap sonucuna bak hamıle cıkarsan sakın kullanma düşüğe yol acıyor ama hamıle değilsen kullan için temizlenir
Merve9090 Melike37 tamam dediğiniz gibi yaparim ama hamile degilim sanirim sizler de oyle düşünüyorsunuz 😊