SecilM evet canım ikiz bekliyorum, benim ilkinde tutmadı fakat ben tüp bebek olarak başlamadım, aşılamaya başladım yumurta takibinde 4. Gün 5-6 yumurtam gelişti hocada önce senin güvenliğin olmaz olmaz hepsinin olacağı tutar seni riske atamam dedi sonrasında kullandığım ilaçların boşa gitmesini istemiyorum dedim rapor çıkarmadan özel olarak tüp bebeğe geçiş yaptım, 6 yumurta toplandı, 5i döllendi 1 tanesi 3. Gün olarak transfer edildi ama o biraz tedaviye olan yanıtımı görmek için gibi oldu öncesinde şimdikinde olduğu gibi rahim hazırlığı yapılmadı. Allaha şükür embriyo kalitem çok iyiydi hoca dondurmayı pek tavsiye etmiyormuş fakat bana ısrarla ikisini donduralım dedi, ilkinde sonuç hüsrandı ama ben tüp bebekle ilgili korkularımı yenmiş ve süreci öğrenmiş oldum. Sonrasında histeroskopi yapıldı fakat birşey yoktu donmuş embriyo için hazırlandım, çok şükür donmuşların açılmasında bir sıkıntı olmadı, 5. Gün embriyosu olarak transfer edildi, hoca %95 diyorum dedi ve Allaha şükür 8. Gün kan verip pozitif sonucu gördüm☺️progestan, oksapar ve immün sistemi baskılayıcı iğne kullandım, 9+5 te progrstan haricindekiler kesildi, progestanı 11. Haftada bıraktım fakat benim 3 kez kanamam oldu takibine girdiğim doktorumda yatarken günde 1 tane progestan iç dedi onu kullanıyorum, çok şükür 19+1 oldum, çok uzun oldu sanırım ama gerçekten zor süreçler inşallah birilerine yazdıklarım umut olur, bi faydam dokunur, Allah kimseye aratmasın, isteyen herkese nasip etsin.