Tamam öncelikle bu yola başvuranlar korkutmasınlar kendilerini hiç psikolojik olarak rahat umutlu girin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲 Ben bahçeci fulya tüp bebek merkezinde yaptırdım ilk denememdi öncesinde ilaç tedavisi bir tane aşılama oldu(aşılama bence boşuna bi masraf) doktorum kübra boynukalın şahane bi doktor önce o güven verdi bana pko ve varikosel vardı bizde bnm yumurtalarım büyümüyodu iğnelerle 26 yumurta toplandı 18 canlı embriyo kaldı 8 tanesi 5.güne kadar geldi yaş çok önemli bu süreçte bnm yaşım küçük ve sorunun kolay olduğu için ilk transferde tuttu 6 yıl sonra çok şükür hamileyim ve şuan 29.haftadayım darısı isteyen herkese inşallahhhh
🔹️İğnelerden hiç korkmayın alışıyosunuz bnm günde 2 tane iğnem vardı herkesin tedavisine göre değişiyor
🔹️Saati saatine ilaçlarımı iğneleri kaçırmadım
🔹️Bahçeci kliniği 1 ay rahim dinlendirme yapıyor başarıda onunda payı var
🔹️Yumurta toplamadan önce kuru incir ceviz yiyin
🔹️Yumurta toplama anestezi altında oluyo sonrasında ağrı olmuyor 1 saat yatıyosunuz klinikte idrar yapana kdr
🔹️Transfer öncesi bol su için idrara sıkışık girin idrarı yapınca gitmiyor embriyolar merak etmeyin ☺️
🔹️Transfer günüyle 14 gün veriyolar test için 5.gün embriyosu öncesinde çıkıyo bnm 7.evde testde çıkmıştı 3.gün embriyosu 11.günde çıkar
🔹️Test gününe kadar havuç suyu kabak çekirdeği bol su içtim kabız olmamaya bakın bol su alın ben ilk 5 gün yattım hiç bi iş yapmadım yemeķ dahil kolumu dahi uzatmadım hep olumlu düşündüm Allaha inandım bu yolda bol dua istedim herkesten ağzı dualı eli kuranlı olanlara fetih yasin sureleri okuttum dua her kapıyı açar
🔹️Allahım gönlünüzdekini hayırlı kılıp nasip etsin inşallah bu sıkıntıları bildiğim için bu süreçtekiler hep duamdasınız 💜
🔹️17 bin gitti tedavide ilaçlarla birlikte dediğim gibi iğneler kişiye göre verildiği için fiyat değişiyor Bahçeci 9 bin tüp bebek,2500 yumurta toplama,1500 lira rahim dinlendirme ödedik en son kalan 7 embriyo için bir senelik dondurma ücreti 1200 lira ödedik kliniğe ilk gittiğinizde 500 lira muayene parası ödeniyo bu süreçte başka muayene ödemesi olmuyor