Busraylmz 1234567bsr- 16+1 haftalık, tahmini doğum 23 Şubat 😍 Rabbim sağlıcakla almamızı nasip etsin kucağımıza ♥️
Ozgdnc 13 haftalığız 🥰 aslında doğumum Mart ortasi ama ikiz gebelik olduğu için Şubat sonu bekleniyor 🙏 Biri erkek kesinleşti digeride erkeğe benziyor ama onu daha kesinlestiremedik 🙆
ASELHAN Senyorita Allah bağışlasın çocuklarımızı inşallah canım bizimki 7 Mart seninki de öyle o zaman 😍😍
Senyorita ASELHAN Evet kuzum 7 Mart, son adet tarihi de 1 Haziran.😍 Sağlıkla gelsin prenseslerimiz. ❤️
Hiranurhilal Senyorita benim de ayni regl 1 haziran dogum 7 mart 2 kizim var cimsiyet kesinlesmedi henuz kiz ihtimali var🤗
Gullu3838 Babykz_ 13.haftama bugün girdim fakat bulantılarım ve halsizlik oluyor nedeni ne olabilir acaba kızçeler 💕 bide ayın 10unda kontrolüm var cinsiyet belli olur mu acaba siz kaç haftalıkken öğrendiniz 🤗🤰🏻
Babykz_ Gullu3838 doktorun iyiyse cinsiyetini anlar insaallah canım benim ki kemik yapisindan anlamisti sonra minnak kendini gosterince netlesti.Benimde bulantim kusmalarim ilk hafta baslayip 11.haftama kadar devam etti simdi gecti cok sukur ama kimininki uzun suruyo 14 15 haftaliga kadar.Seninkide gecer insaallah
Tubina 14+3 haftadayız, 11+5 de ikili testte doktor erkek dedi. İnşallah sonradan değişmezse bakalım 🙈
Sevdali44 1234567bsr- 14+3 üz bizde , 6 yaşında bir kızım var ,yarın okula başlıcak Koşturmaktan canım çıktı sanırım biraz zorlanıyorum Stres ,yorgunluk mide ağrısı hepsi var ve sanırım daha yeni başlıyoruz 🥺🥺🥺
uleKseTop Zuhalduru Al bendede öyle valla Kasım’da 2 yaşına girecek oğlum ve hamilelik ne kadar zormuş🤦♀️
Sumyydmr97 Bende 14 haftalık gebeyim Doğum 8 Mart görünüyor bu hafta gideceğim cinsiyet için bakalım hayırlısı 3 buçuk yaşında da bir oğlum var allah yavrularımızı bize bağışlasın ❤️