[silindi] Fatima7 ya ben 27 ye girdim bana sa hala alma diyor kayınvalidem . Ama kayınbabam benden hevesli . 🤦🏻♀️ İnsan heves ediyor heyecanlanıyor sonra öyle konuşulunca morali bozuluyor insanın .
EzoA [silindi] canım asla takma her şey hamile olduğunda zaten bir şey söylüyor. Herkes bir durumdan bahsediyor zaten bunlarla da bozma moralini. Kendini iyi hissettiğin şekilde davran
[silindi] sdsd sanırım hepsi aynı 🤦🏻♀️😀 benim ki de 2-3 parça al doğum yapınca gider alırız boyuna kilosuna göre dio. Çatlatıyor beni 😳😣 sanki kaç cm doğacak 🤦🏻♀️
[silindi] EzoA düne kadar tek çöp almamıştım onun yüzünden ama Gittim bugün e bebekten kıyafet aldım nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum 🥰🥰🥰
Bsra_95 Fatima7 19 hafta cok da erken degıl bence. Sonuçta yavas yavas alıcaksın. Hepsini bı anda almıcaksın kı. Yolu yarılsmıssın allahın izniyle. Bence etrafındakilerin dediklerıyle ilgilenme. Senin evladın heyecanını doya doya yasa :)
kymet_41 Fatima7 yavaş yavaş başlamak en iyisi son zamanlar zaten ağırlaşıyoruz kış geliyor birde 19hafta çokta erken değil bence
BuluttSecil Bana kimse alma dememişti ama ben kendim almamaştım. Binbir türlü hal var diye düşündüm. 33 haftalığım hala bir dünya eksiğimiz var. Tamamen sana kalmış. Ama bu bir yol ve karşımıza ne çıkacagınu bilmiyoruz
Caglaak Fatima7 bana da oyle demislerdi ama ilk kiyafetini cinsiyet bilmeden 10. Haftamda unisex aldim besik araba puset salincak hepsini instagramda indirimde görünce 21. Haftamda onları aldim 29+2yim su anda başka birsey de almadim zaten
Prensesgeliyor Fatima7 oğluma daha cinsiyetini öğrenmeden alışveriş yaptım 8 haftalık flandi hislerime guvenerek kizimdada cinsiyet netlesr netlesmez başladım almaya
Deletedmom2224 Fatima7 herkese herşeyi söylemek zorunda değilsiniz içinizden ne geliyorsa onu yapın eski kafalara uymayın doğduktan sonra ölen bebekler de var misal benim bebeğim. O mantıkla doğmadan hiç bir şey alınmaz bebeğe.
Akademisyenanne Fatima7 valla ben 16. Haftadan sonra basladim almaya. İyi ki de almisim. Bir suru eksigi vardi 🐣
MrsG Fatima7 çok ufaktan alabilirsin hangi aya denk geliyorsa mevsimine uygun bulamayabilirsiniz çünkü. O yüzden beğendiğin şeyler olursa al bence abartmadan.
Lavin_26gul Fatima7 ben 26+3 üm hemen hemen herşeyini aldım tabi hala birsürü eksik var iyi ki de almışım bu kadar eşya biran da alınırsa zor olur maddi açıdan kimseye aldırış etme al yavaş yavaş
melikeyakisikli 24 haftalığım herşeyini aldım ufak tefek eksikleri kaldı ben inanmıyorum öyle şeylere 30 haftasına kadar herşeyini tamamlayıp rahat rahat yatarak bebişimi beklicem allahın iziyle
Busramerve Fatima7 ya böyle söyleyip hamileleri strese sokanlara sinir oluyorum. Ben 20. haftada alışveriş yapmaya başladım hiç de pişman değilim. Allah korusun bebeğe bir şey olacak olsa doğum esnasında bile olabilir. İnanmıyorum böyle şeylere
Deletedmom0026 Valla birsy olur demek bana cok bagnaz geliyor. 5 yasinda cocuga olabilir 26 yasindayim bana da olabilir. Insanlar birsy olabilir diye hicbirsy almasin o zaman haa ben8m 20 haftalik cocugm ha 20 yasinda bi genc hic farketmez bu yorumlari cok yanlis buluyorm. Allah istedikten snea herkese birsyler olr oturp bekleyelimmi