Ilknur_emin abilgili canım öylede yapıyorum bazen ama ben tam bir kızartma canavariyim onun yerini hiçbirşey tutmuyor gibi geliyor bana gelsin kilolar dercesine kızartma yiyorum birde yağlı olduğu için afedersin kabizligimada iyi geliyor 😊
Mutlu_E Haşlanmış yumurta midemi bulandırıyor 🤧 tüketmem de gerekiyor bana bir akıl verin kızlar haşlanmış yumurtayı nasıl yiyebilirim 🤔
defne55 Mutlu_E eğer mideni bulandiriyosa daha da yiyemezsin 2 aylık hamileydim mide bulantısı çekerken tiksindim 7 aylık oldum hala ağzıma süremiyorum
defne55 Zeynada valla canım o anki durumuma bağlı çiğ yiyesim varsa atıyorum ağzıma hop diye ne yalan söyleyeyim
Beyzanurlina Zeynada kayısı kıvamında seviyorum yumurtayı ama tam pişmiş olması gerekıyomuş kuşum o yuzden tam pişmiş yiyorum yada hergun suda pişirine kadar tavada kaşarlı yap çok faydalı kaşar bebişimize😍🙈🤣
Sedef123_ Ben de sıcakta dümdüz yumurta yemek istemediğimden menemen yapıyorum. Böylelikle aynı anda domates biber ve yumurta yemiş oluyorum ☺️
sevmeh abilgili aynen her şey tadında oluyor tabi yazdıklarımın 😂 12 kilo aldım 15 20 güne doğuracağım normaldir diye düşünüyorum 🙈