aysenurr96 ftscebeci71 çok şükür canım bizde 33+0 olduk. Doktorunuz tahmini doğum tarihine ne dedi..ben 3 doktor değiştirdim hepsi de farklı tarih verdi acaba size ne dedi doktorunuz
ftscebeci71 aysenurr96 Yarın öğrenicem benim tahminim 27 ekim daha doktor birşey demedi yarın kesinleşir 🤲🏻🤗
Kbrgrc ftscebeci71 bizde 33+1 olduk bugun elhamdulillah 🤲🏻❤️ Günümüzü doldururuz inşallah vakitle sağlıkla gelir yavrularımız
Busesalh Ekimmeselesi serklajlı mısın bizde rahim ağzı yetmezliğinden yatıyoruz 18. Haftadan beri şükür 25 hafta olduk darısı başıma
Ekimmeselesi Yok benim serklaj yok ben 22+3 de öğrendim durumu serklaj için geç olduğu için herhangi bir işlem yapılmadı progestan fitil kullandım. 27 mm idi tatil deniz cinsel ilişki derken en son gittim 22 mm düşmüştü sonra 3 haftalık 3 adet iğne vuruldum bebek geliştikçe tekrar 27 mm oldu. Merak etmeyin bebek büyüdükçe haftanız ilerledikçe rahim ağzı düzeliyor.
Busesalh Ekimmeselesi benimde 22+5 te acil serklaj atılmıştı hafta ilerledikçe riskli diyolar ama atmıştı yinede doktorum ne iğnesi olmuştun canım sen
A_S_K ftscebeci71 Ekim anneleri merhabaaa 35+1 den selam ☺️ Ekim başı eylül sonu bekliyoruz. Şuan bebeğim makat duruş böyle devam ederse zorunlu sezeryan olucaz :) Zaman geçiyor vallahi...
A_S_K ftscebeci71 Amin sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım doğum hikayemizi yazmayı nasip etsin rabbim 😍 Geceleri uyumak biraz zor oluyor artık. Çatı ağrımda oluyor. İlerledikçe zorlanıyorsun artık, doğsa da yanımda olsa diyorum 😌