gurcem Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın 💕 bugun 22 olduk. Bızım gıbı ya da bıze yakın olan var mı sıkayetlerınız neler acaba aynı mı merak edıyorum 😍
Lilensa gurcem 22+4 🍆kadar olduk sadece 4 kilom aldm şimdiye kadar fazla yiyemiyorum nefesim kesiliyor derin alamıyorum bacak krampları başladı yatmakta zorlanıyorum ağrı oluyor zamanla geçer heralde bebiş için katlanacaz o iyi olsun bişey istemem.
gurcem Emofoise bu arada hangi sehır ben adana 😍 canım mıdende yanma varmı hıcbıseyım yoktu bak bjrden yanma geldı be kustm nıye bole seyler oluyor bu ayda anlamadım bır yanmam eksıktı
Emofoise Evet kuzum bende de yaklaşık 2-3 haftadan beri var miide yanması bende mersindeyim 😊 ayrıca ayaklarım şişmeye başladı ellerim şiş özellikle sabahları uyandığım da ve bebek hep sağ tarafımda
gurcem Emofoise mıde yanmasına be yapıyorsun canım ınan dun kustm gecenın bır bucugu bıde oturdum onu temızledım berbat bır geceydı 😔
gurcem Emofoise bu arada benımde ayagım sısıyor terlıgı genısletcem bız daha bu haftalar boleysek ılerkı zamanları dusunemıyorum
Emofoise Bende gurcem bende bilmiyorum 16 sında doktor kontrolüm var sorucam. Ayak şişmem bu hafta tetanoz aşısı ve tuzlu yememden kaynaklanıyor diye düşünüyorum .
Emofoise gurcem siz detaylı ultrasona girdiniz mi ve aşı yaptırdınız mı ? Ve kaç kilo aldınız acaba 🥰
gurcem Emofoise benım kılom cok nedense kımse almamıs ben delı gıbı kılo aldım😂 tetenozu yaptrdım canım bır hafta oldu.Detaylı ultrasona 20+3 tük onada baktrdık.Kıloma gelınce 55le basladım 63kıloyum 8 kılo aldım daha 22. Haftadayız gerısını sen dusun
Emofoise gurcem ben 20. Haftaya kadar kilo almadığım iki 2.5 kilo vermiştim bende şimdi iki haftada 6 kilo aldım korkuyorum 😔